Pages

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ευκλείδη Τσακαλώτο μας έδεσες χειροπόδαρα ,χειρότερα δεν υπάρχει!


Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Το theodorovias blog θέτει κάποια ερωτήματα στον υπουργό μας Ευκλείδη  Τσακαλώτο πού μας τσακίζει βάσει τού αριστερού μνημονίου......

1. Είχατε μιλήσει γιά μέτρα 1,8 δις ευρώ γιά να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό!
2. Μας φθάσατε στα 5,4 δις ευρώ
3. Η τρόικα έφυγε με 5,4 δις καί  γυρίζει από Washington ζητώντας 8,1 δις

Εχετε επίγνωση των πράξεών σας? Πάτε καλά αγαπητέ?
Θα τρελάνετε την ελληνική κοινωνία καί εσείς Υπουργέ?

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κι εσείς δεν ντρέπεστε για αυτά τα αποτελέσματα?
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι σε περίπτωση επιπλέον μέτρων θα παραιτηθεί!
Θα τολμήσετε να φέρετε αυτά τα τερατώδη μέτρα κατά της κοινωνίας στην Βουλή να τα ψηφίσετε?
Δηλαδή εσείς έχετε σκοπό καί τα μέτρα να μας φορέσετε καί να μην παραιτηθείτε?
Η εξαθλιωμένοι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν πιά,τα πήρατε όλα καί οι δικοί σας μισθοί αμετακοίνητα σταθεροί βεβαίως! Πώς να κατανοήσετε τις πράξεις σας?

Μας σκοτώσατε όλους...
Ψηφίζετε μνημόνια που δεν εφαρμόζονται..
Ολιγορία,απραξία πού μας πάει κατευθείαν στο Grexit!
Η Μεγάλη Εβδομάδα πού πλησιάζει φέτος θα είναι των παθών ΕΚΕΙΝΟΥ πού όμως ανεστήθη,αλλά τα δικά μας πάθη δεν έχουν τελειωμό μαζί σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.