loading...

Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού


Το Τheodorovias blog αναδημοσιεύει τα σκάνδαλα της Γ.Γ.Αθλητισμού, σύμφωνα με τα στοιχεία, τις αποδείξεις και την συνέντευξη που παρείχα στο περιοδικό HOT DOC του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ,τον Οκτώβριο του 2014,τον οποίο αφού τον ευχαριστήσω δημόσια και μέσα από το blog μου, θα ήθελα να του επισημάνω, πάντα καλοπροαίρετα, ότι τα σκάνδαλα και αυτοί που τα έχουν διαπράξει είναι ακόμα εκεί στην Γ.Γ.Αθλητισμού
Ακόμα και σήμερα  με την σημαία της κάθαρσης του Σύριζα που ουδέποτε έγινε, αφού ο Υφυπουργός και δικηγόρος Σταύρος Κοντονής συνεργάζεται με λαμόγια ,παράνομους και καταχραστές,συνεχίζοντας να καταδιώκει όσους καταγγέλουμε.....
Αγαπητέ Κώστα Βαξεβάνη όφειλες να γράψεις και το τί ακριβώς γίνεται και επί  ημερών Σύριζα στην συγκεκριμένη υπηρεσία και παρά τα όσα σας γνωστοποίησα μέσω e-mails με στοιχεία και αποδείξεις μέσω του αγαπητύ δημοσιογράφου σας Νίκου Σπυρόπυλου,αυτή την φορά είσασταν  ανύπαρκτος...
.Διερωτώμαι,εάν η δημοσιογραφία και τα σκάνδαλα,αγαπητοί,έχουν χρώματα και κόμματα στην Ελλάδα?
Γιατί εγώ αν και ήμουν χρόνια ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας έκανα το καθήκον μου αντικειμενικά και κατήγγειλα και πλήθος Νεοδημοκρατών με στοιχεία και αποδείξεις στην δικαιοσύνη.
Στον δημοσιογράφο της ομάδας σας Μάριο Αραβαντινό με τον οποίο είχα άριστες σχέσεις, παρείχα πλήθος στοιχείων και ενδεχομένως παραπάνω από όσα έπρεπε,δείχνοντας τον ζήλο μου στην ανάδειξη των σκανδάλων....Μετά λύπης μου μετά από αυτό το ομολογουμένως καταπληκτικό άρθρο του στο περιοδικό σας, εξαφανίστηκε, παρά τις πολλές οχλήσεις μου,αν και συνηθίζεται οι δημοσιογράφοι να κρατούν καλές σχέσεις με τις πηγές τους....Τι να συνέβη άραγε?Τι απέγιναν τα πολύ σοβαρά έγγραφα που του είχα δώσει εκτός αυτών που δημοσίευσε?
Τα αναφέρω δημόσια αφού εξάντλησα κάθε περιθώριο υπομονής και αναμονής....
Ευχαριστώ,
Βία Πλακά.

Ή «Τρικλοποδιά» δημοσιεύει το αποκαλυπτικό άρθρο του περιοδικού «HOT DOC»,βασισμένο στις καταγγελίες της υπαλλήλου της Γ.Γ.Αθλητισμού ,κας Θεοδωροβίας Πλακά.
Διαβάστε το καί διαδώστε το.
Αύγουστος 2014. Μια πολυσέλιδη αναφορά διαβιβάζεται στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και προϊσταμένου των Εισαγγελέων Διαφθοράς, Νίκου Παντελή.
Τα όσα περιγράφονται σε αυτήν, αφορούν σκάνδαλα στον χώρο του Αθλητισμού και τεκμηριώνονται από εκθέσεις και πορίσματα ελεγκτικών αρχών.
Πρόκειται για αναφορά της υπαλλήλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) Θεοδωροβίας Πλακά, η οποία από το 2006 έχει επανειλημμένως καταγγείλει φαινόμενα εκφυλισμού στην υπηρεσία της και φαινόμενα διαφθοράς στον χώρο του Αθλητισμού, που αγγίζουν την πολιτική ηγεσία και τους προσφάτως διατελέσαντες υφυπουργούς Αθλητισμού.
Του Μάριου Αραβαντινού
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού1
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού2
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού3
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού4
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού5
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού6
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού7
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού8
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού9
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού10
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού11
Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού12

on 10:44:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.