loading...

Οι νταβατζήδες του Ηλιου ... του Μανώλη Χατζησάββα πρ. Πράκτορα Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών


Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.  

Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

Επειδή το δικαίωμα να σας αποκαλώ νταβατζήδες μου το έχετε δώσει εσείς, οι Δικαστές-Εισαγγελείς που «γνώρισα»  και οι άλλοι που είναι σαν να σας ξέρω, αιτία όλα όσα πράξατε και συνεχίζεται να πράττεται απρόσκοπτα και σε καθημερινή βάση, βλάπτοντας τον Έλληνα.

Επειδή οι πράξεις σας αποδεικνύουν περίτρανα ότι, και η «δουλειά» σας είναι σαν όλες τις άλλες «μπίζνες», ο καθένας για το συμφέρον του, λογικά, έτσι δικαιολογούνται και αποσαφηνίζονται όλα.

Επειδή, κακώς θίγεστε ορισμένοι και ανεβάζετε τους τόνους, παριστάνοντας τους τίμιους με κραυγές όταν σας λείπουν οι πράξεις.

Επειδή σας «είδα» όλους σας, καθότι περισσότερο από μία ολόκληρη 10ετία ήσαστε σε διαρκή «αξιολόγηση», μόνο που δεν το ξέρατε, και ο λόγος απλό, για να μην έχω τύψεις, να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, χωρίς να φοβάμαι την τύχη του αύριο, μήπως και ξυπνήσουν στραβά οι Ελληνες και σας ψάχνουν…σαν και του λόγου σας.

Επειδή υπάρχουν και αυτοί, ελάχιστοι, αληθινοί άνθρωποι που σας «υπηρετούν» αλλά ντρέπονται για εσάς, ευτυχώς, αλλιώς ακόμα θα σας έψαχνα, εσάς όλους τους νταβατζήδες του «Ηλίου».

Σας λέω ένα, ο ΗΛΙΟΣ είναι δημιούργημα ΘΕΟΥ και κανείς από εσάς δεν έχει το δικαίωμα να παριστάνει τον νταβατζή του.

Για όλα αυτά, ΑΙΤΙΑ, η πρόσφατη επιστολή μου προς την Εισαγγελεία Αρείου Πάγου (Α.Π.), υπόψη κ. Ευτέρπης Κουτζαμάνη Εισαγγελέα Αρείου Πάγου με ημερομηνία 2 Ιουνίου 2016   την οποία απέστειλα με Courier ζητώντας να έχω αποδεικτικό παραλαβής, κοινοποιώντας την Ανοικτή

Επιστολή στο διαδίκτυο    ΕΔΩ: https://www.scribd.com/doc/314701715 -και αυτό διότι όπως έγραψα, σας «γνωρίζω» όλους σας από την καλή-

Αρνηθήκατε να παραλάβετε την ΕΠΙΣΤΟΛΗ μου, Εσείς, ως νταβατζήδες του Ήλιου, μάλιστα περισσότερο από μία φορά…! Πράξατε, ακριβώς όπως οι νταβατζήδες, αυτοί όλοι που μανατζάρουν τις Πουτ@νες και Τρ@βεστί τους στα «πεζοδρόμια», μάλιστα πολλές φορές και δια της βίας.

Την ύστατη στιγμή, και μετά από αλλεπάλληλες οχλήσεις, βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος, Σαμαρείτης Έλληνας ο κύριος Βουτυρόπουλος, και απάλλαξε από το βάρος της ευθύνης τον υπάλληλο της εταιρείας Courier ο οποίος πηγαινοερχόταν επι μέρες, με απεγνωσμένες προσπάθειες, φοβούμενος τους νταβατζήδες του Ήλιου, αγωνιούσε για το μεροκάματο του, προκειμένου να παραδοθεί ο Φάκελος με την επιστολή μου στην Ευτέρπη Κουτζαμάνη Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.

Ο καλός αυτός άνθρωπος, ο κύριος Βουτυρόπουλος από την Γραμματεία της Εισαγγελίας Α.Π., αν και με την ντροπή ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, μην μπορώντας να κάνει αυτό που θα ήθελε, απλά παρέλαβε άτυπα τον Φάκελο με την επιστολή μου προς στην Ευτέρπη Κουτζαμάνη Εισαγγελέα Α.Π., χωρίς να υπογράψει κανένα αποδεικτικό, χωρίς να δώσει κανένα αριθμό πρωτοκόλλου, διότι αυτή την εντολή είχαν δώσει οι νταβατζήδες του Ήλιου.
το αποδεικτικό της εταιρείας Courier

Η κοινωνία δεν μπορεί να έχει νταβατζήδες εσάς. Θα πρέπει να απαλλαγούμε από δαύτους Ελληνες, ο Ήλιος δεν ανήκει σε κανέναν διότι είναι δημιούργημα του ΘΕΟΥ.

on 9:27:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Οι νταβατζήδες του Ηλιου ... του Μανώλη Χατζησάββα πρ. Πράκτορα Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.