loading...

Παν. Λαφαζάνης: Το εθνικό νόμισμα αντιπροσωπεύει την αφύπνιση των φτωχών για την ανασυγκρότηση της χώρας


Ο Παν. Λαφαζάνης Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε μίλησε στην τηλεόραση Smile TV και στους Στέργιο Καλόγερο και Άννα Τσίρου και τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής...
«Στην ευρωζώνη και την ΕΕ πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο τεκτονικές αλλαγές και σεισμικές ανακατατάξεις. Η ευρωζώνη αλλά και η ΕΕ κλονίζονται συθέμελα, ενώ η Ελλάδα του ευρώ είναι καταδικασμένη σε αιώνια νεοαποικιοποίηση με το ένα αποτυχημένο μνημόνιο να διαδέχεται το άλλο και με την λιτότητα να την αντικαθιστά ακόμα περισσότερη λιτότητα και φορολεηλασία.

Οι λαοί στην Ευρώπη και ιδιαίτερα ο ελληνικός λαός εκφράζουν ολοένα και περισσότερο την αντίθεση και τη δυσφορία τους απέναντι στην ευρωζώνη και συνολικότερα στην ΕΕ.

Θεωρώ αρκετά πιθανόν οι καινούργιος χρόνος να είναι χρονιά διάλυσης της ευρωζώνης και χρονιά επαναφοράς της Ελλάδας στο εθνικό νόμισμα.

Πιστεύουμε ότι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα στη χώρα μας μπορεί να συμβολίσει ένα μεγάλο βήμα για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και την δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Αγωνιζόμαστε ώστε η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα να συνδυασθεί με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα διαγραφής του επονείδιστου και μη βιώσιμου χρέους, σεισάχθειας στα ιδιωτικά χρέη των μικρομεσαίων εισοδημάτων και εθνικοποίησης των τραπεζών, στη βάση ενός σχεδίου παραγωγικού μετασχηματισμού της χώρας.

Η τρομοκρατία σε βάρος του εθνικού νομίσματος έχει αρχίσει να πέφτει στο κενό.

Το εθνικό νόμισμα με ένα πρόγραμμα αντιλιτότητας, προστασίας της εθνικής παραγωγής και ρευστότητας για μια επενδυτική Άνοιξη στον τόπο μπορεί να συνεισφέρει στη γρήγορη διέξοδο από την κρίση και να θέσει τη χώρα σε μια βιώσιμη αναπτυξιακή και κοινωνική τροχιά με επίκεντρο τη νεολαία της πατρίδας μας.

Το εθνικό νόμισμα με ριζοσπαστικό προσανατολισμό αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη αφύπνιση και επανάσταση των φτωχών αυτής της χώρας, της μόνης κοινωνικής δύναμης που μπορεί ανιδιοτελώς και αγωνιστικά να στηρίξει σήμερα την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση της Ελλάδας».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

on 9:45:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Παν. Λαφαζάνης: Το εθνικό νόμισμα αντιπροσωπεύει την αφύπνιση των φτωχών για την ανασυγκρότηση της χώρας

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.