loading...

Ραχήλ Μακρή στο Metropolis: «Πολιτικός απατεώνας και ψεύτης ο Τσίπρας»






















Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Παρέμβαση» με τον Κώστα Παπαζαφειρίου, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.
Ψεύτη και πολιτικό απατεώνα χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα στο Metropolis 95.5 η Ραχήλ Μακρή.


Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Παρέμβαση» με τον Κώστα Παπαζαφειρίου και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης μιλώντας για την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το πρόγραμμα της Θεσσσαλονίκης και την πολιτική εξόντωση όσων προσπάθησαν να το υλοποιήσουν.



Μεταξύ άλλων, η Ραχήλ Μακρή είπε:



«Είναι επικοινωνιακός ο κ. Τσίπρας. Πολύ ψέμα προπαγάνδα με βοηθό τον κ, Καμμένο. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Λειτουργούν ξεγελώντας τον κόσμο και ελέγχοντας το σύστημα πάτησαν στο έργο των βουλευτών που από το 2012 δώσαμε μάχη κατά της διαπλοκής. Το έργο της πρώτης κυβέρνησης έπρεπε να δοθεί στη δικαιοσύνη για να πάνε εκεί που πρέπει αυτοί που απομύζησαν τον ελληνικό λαό



Έλεγξαν όλο το μιντιακό σύστημα, τα βρήκαν με τη διαπλοκή και μετατράπηκαν σε σατράπες του συστήματος. Αυτό έγινε νωρίς και φάνηκε από το κυβερνητικό σχήμα που φτιάχτηκε. Οταν να διαπραγματεύεσαι σκληρά στο εξωτερικό και η χώρα πρέπει παράλληλα να «τρέχει», δε γίνεται ό,τι πιο βρώμικο να υπάρχει να το κάνεις υπουργό. Υπήρχε απόλυτη συγκάλυψη σε βουλευτές που προσπαθούσαν να φέρουν σκάνδαλα στην επιφάνεια, όπως της Siemens. Ο κ. Τσιπρας έλεγε ότι όλοι θα πάνε στο σκαμνι και τίποτα όλα αυτά δεν έγιναν.



Πίστεψα σε έναν άνθρωπο μετά και την διαγραφή μου από τον κ. Καμμένο γιατί ενοχλούσα επιχειρηματίες και μπήκα στα ψηφοδέλτια ως συνεργαζόμενη για την υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Aυτό μπορούσε να υλοποιηθεί, δεν ήταν ψευδές. Ο ψεύτης ήταν ο κ. Τσίπρας, που εξόντωσε τους ανθρώπους που μπορούσαν να το εκτελέσουν. Βουλευτές που μας χαρακτήρισαν βαρίδια και όταν δεν μπήκαμε στην Βουλή πανηγύριζαν Μέρκελ και Σόιμπλε. Ο Τσίπρας μας έβαλε στα ψηφοδέλτια γιατί μπορούσαμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα, μετά το έπαιξε θύμα και έκανε εμάς και τον Βαρουφάκη αποδιοπομπαίο τράγο για όσα έκαναν. Και βλέπετε ότι τον Βαρουφάκη δεν τον πειράζει κάνεις.



Είχα μελετήσει καλά τα δεδομένα και γνώριζα ακριβώς και με ποσά ποια ήταν η ιστορία με τη διαπλοκή και τι ποσά έφευγαν από τον προϋπολογισμό. Ψεύτες και επικίνδυνοι είναι οι δυο τους. Στους ΑΝΕΛ, όταν ήμουν τομεάρχης υποδομών κατέθεσα μελέτη για τα περιφερειακά αεροδρόμια όπου μπορούσαμε να τα κρατήσουμε και να απέφεραν και κερδη.



Ηταν υποχρεωμένος να υλοποιήσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης η να παραιτηθεί βάσει του Συντάγματος. Το πρόγραμμα μπορούσε να υλοποιηθεί αλλά αυτοί πλέον πίνουν και τρώνε σε ένα μεγάλο πάρτι ασυδοσίας.



Οταν εξαπατάς τον ελληνικό λαό είσαι απατεώνας. Αυτό το κρίνει ο λαός. Τον Ιούλιο του 2015 καταλύθηκε το πολίτευμα. Ο Τσίπρας κυβερνά πραξικοπηματικά τον ελληνικό λαό.



Όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα στη ρίχθηκαν στο ψέμα και την προπαγάνδα για τη χειραγώγηση του λαού. Τότε είχε ένοπλη μορφή ο πόλεμος σήμερα είναι με το χρήμα. Ο κόσμος έχει οδηγηθεί σε ανθρωπιστική κρίση και το λένε άνθρωποι του ΟΗΕ που ήρθαν στη χώρα».

http://www.metrosport.gr

on 7:07:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ραχήλ Μακρή στο Metropolis: «Πολιτικός απατεώνας και ψεύτης ο Τσίπρας»

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.