loading...

Το δίλημμα του κ. Βασιλειάδη




















ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Θεοδωροβία Πλακά, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ το συγκεκριμένο άρθρο από το site τα νέα του Τέννις...

Κύριε Βασιλειάδη ο προκάτοχός σας κύριος Κοντονής άφησε το σύμπαν των παρανόμων και απατεώνων της Γ.Γ.Αθλητισμού ατιμώρητο και μέχρι στιγμής κι εσείς ακολουθείτε τα βήματά του...
Κι ο Ομοσπονδιάρχης της ΕΦΟΑ κύριος Ζαννιάς ατιμώρητος είναι  ακόμα...

Αλήθεια, εκεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης που φοιτήσατε,το άρθρο 259 του Ποινικού κώδικα τον διδαχτήκατε?? Να σας θυμήσω τί λέει??

Ότι όποιος δημόσιος υπάλληλος βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλον παραβαίνοντας τα καθήκοντά του τιμωρείται με φυλάκιση έως 2 ετών...

Η Γ.Γ.Αθλητισμού λειτουργούσε και λειτουργεί προς το συμφέρον της κοινωνίας??

Τους υπαλλήλους που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα τους προστατεύετε κι εσείς ακόμα??

Την κυρία Χρυσοστομίδου που δεν τηρούσε τον νόμο περί μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων ,με 7 πειθαρχικά παραπτώματα και πλήθος παρανομιών την θεωρείτε ότι προασπίζει το συμφέρον της υπηρεσίας και της πολιτείας,γι αυτό συνεργάζεστε μαζί της?

Πόσες παραβάσεις καθήκοντος έχει κάνει αυτή η κυρία και πόσες εσείς,ο κύριος Κοντονής και ο Γ.Γ.Αθλητισμού κύριος Ιούλιος Συναδινός??

Εσείς όμως εμένα βρήκατε επίορκο και διώξατε ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΒΑΝΑΥΣΑ,αλλά οι καιροί έχουν γυρίσματα και οι ασυλίες ΤΕΛΟΣ και πλέον θα έργαστώ σκυλίσια για να αρχίσω ΑΓΩΓΕΣ σε όσους με βλάψατε ανεπανόρθωτα με στοιχεία και αποδείξεις.... ΤΏΡΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΌΛΑ...Θα εργαστώ σκυλίσια για να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που εσείς με την ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ αφήνετε ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ....

Εξ αιτίας του κυρίου Ζαννιά έπαθε εγκεφαλικό και απεβίωσε η Λίτσα Σαρατζίδου...Το Γνωρίζετε κύριε Βασιλειάδη???
Αλλά στου κουφού την πόρτα,τρέχα γύρευε,κύριε Βασιλειάδη....Οι καρεκλίτσες και οι εξουσίες σας να είναι καλά...
Τα Σέβη μου...



Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal News", η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να «σκεπάσει» το κεντρικό γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ, ώστε να "στεγαστεί" το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ, που εδώ και καιρό αναζητάει μια λύση για δημιουργία κλειστού γηπέδου.

Μάλιστα το απόγευμα της Παρασκευής 24.03.2017, έγινε επίσκεψη του χώρου στο ΟΑΚΑ από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, μαζί με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, τον άμεσο συνεργάτη και διευθυντή του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα και με την παρουσία ενός ακόμη ατόμου που πιθανότατα ήταν αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός, οι οποίοι επιθεώρησαν το κεντρικό γήπεδο τένις των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Οι προδιαγραφές του γηπέδου τένις του ΟΑΚΑ μοιάζουν ιδανικές για ένα σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ. Η χωρητικότητά του είναι 8.600 θεατών και είναι σκεπασμένο, πλην του αγωνιστικού χώρου, που όμως μπορεί να σκεπαστεί με ειδικό θόλο.


















Πρώτη «νύφη» λοιπόν η ΑΕΚ.

Από το site http://www.tennis24.gr/content/view/24727/93/lang,el/ που ασχολείται με το τένις μαθαίνουμε ότι: Λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες που ήθελαν το κεντρικό court του ΟΑΚΑ να «γκρεμίζεται και να χάνεται» για τις ανάγκες της μπασκετικής ΑΕΚ, η ΕΦΟΑ, (σ.σ.η άλλη «νύφη»), εξέδωσε ανακοίνωση ξαφνικά, με την οποία μας πληροφορεί την απόφαση του Ζαννιά, του προέδρου της ΕΦΟΑ, να διοργανώσει γα το 2018 και το 2019 δύο Διεθνή Επαγγελματικά Τουρνουά, το ένα Γυναικών 250.000 $ και το άλλο Ανδρών 500.000 $.
Όχι, δεν ήταν πρωταπριλιά όταν είπε τα παραπάνω ο Ζαννιάς. Δυο τρεις μέρες πριν ναι, αλλά πρωταπριλιά δεν ήτανε.
Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ προχώρησε στην απόφασή αυτή ομόφωνα, μετά από συναντήσεις με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γιώργο Βασιλειάδη την και τον Πρόεδρο του Ο.Α.Κ.Α. κ. Βαγγέλη Πηλιχό. Συζητήθηκε η γενικότερη αξιοποίηση της Ολυμπιακής Εγκατάστασης και η διοργάνωση των δύο Διεθνών Πρωταθλημάτων. Εισηγήθηκε συναντήσεις με την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, με την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, για να συνδράμουν στις δύο διοργανώσεις, οι οποίες θα προβάλουν την Ελλάδα, την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αμαρουσίου και το Ο.Α.Κ.Α. στην Παγκόσμια Αθλητική Οικογένεια.

Δηλαδή, αν καταλάβατε, ο κ. Ζαννιάς πάλι «μνημόσυνα με ξένα κόλυβα» θέλει να κάνει, όπως έκανε μια ζωή. Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα τένις στη Ευρώπη, εξαγγέλλει τουρνουά που θα στοιχίσουν 1.οοο.οοο ευρώ και θα πληρώσουν (θα συνδράμουν το λέει ο ίδιος) το Υπουργείο Τουρισμού, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αμαρουσίου. Πάλι Δημόσιο χρήμα έχει βάλει στο μάτι.
Όταν διαβάσαμε τα παραπάνω, βάλαμε τα γέλια. Σταματήσαμε όμως γρήγορα επειδή συνειδητοποιήσαμε πόσο θρασύς και γι’αυτό επικίνδυνος είναι αυτός ο άνθρωπος.
Είκοσι δύο χρόνια στο τιμόνι της Ομοσπονδίας του τένις στην Ελλάδα ο τυπάκος αυτός, που ο βίος και η πολιτεία του, σκιαγραφεί επακριβώς όλα τα φαινόμενα σήψης στην Ελλάδα, από την μεταπολίτευση μέχρι την κρίση, έχει το θράσος, με την ανοχή της πολιτείας, να συνεχίζει να ψεύδεται να διαπλέκεται και να απομυζά απ’ όπου μπορεί θεσμικούς και κρατικούς πόρους, ατιμωρητί.

Δώδεκα χρόνια που υπάρχει το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης στο Ο.Α.Κ.Α., και ο πρόεδρος και η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης δεν έχουν διοργανώσει στον συγκεκριμένο χώρο ούτε ένα τουρνουά, έστω 1ο.οοο ευρώ. Σήμερα θα διοργανώσει τουρνουά 500.000$ και 250.000$. Η κοροϊδία έχει και τα όριά της.
Το χάσαμε το γήπεδο Σπυράκο και η ευθύνη είναι δικιά σου.
-αφού τόσα χρόνια δεν ήθελες να δημιουργήσεις ερείσματα, όπως να μεταφέρεις τα γραφεία της ομοσπονδίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης, κάτι που έχουν κάνει τόσες ομοσπονδίες συνεχίζοντας να πληρώνεις σεβαστά ποσά για ενοίκια σε ιδιώτες,
-αφού είσαι πρόεδρος της μοναδικής ομοσπονδίας που δεν είχε ακόμα και την εποχή των «παχιών αγελάδων» και δεν έχει και σήμερα, προπονητικό κέντρο και προπονητές,
-αφού για δικούς σου λόγους άφησες υποδομές ολυμπιακών προδιαγραφών σε αχρηστία επί τόσα χρόνια,
ποιό περίμενες να είναι το αποτέλεσμα;

Ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ομοσπονδία του κ. Ζαννιά διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα juniors στις γηπεδικές εγκαταστάσεις ξενοδοχείου της παραλίας Μαραθώνος, αντί στο Ο.Α.Κ.Α., δυσχεραίνοντας την μετακίνηση 600 και πλέον αθλητών και αθλητριών, ηλικίας από 10 έως 16 ετών, επιβαρύνοντας οικονομικά την τσέπη των γονέων τους που τα συνοδεύουν, μιας και μιλάμε για ανήλικους αθλητές και αθλήτριες.
Να υπενθυμίσουμε, γιατί εμείς οι Έλληνες ξεχνάμε πολύ γρήγορα, ότι στο εν λόγω ξενοδοχείο πριν λίγα χρόνια σε τουρνουά τένις της ITF, είχε βιασθεί Αμερικανίδα αθλήτρια με την συμμετοχή υπαλλήλου του ξενοδοχείου. Και ενώ η ITF απαγόρευσε την διεξαγωγή διεθνών αγώνων στον εν λόγω χώρο, για τον κ. Ζαννιά φαίνεται ότι προέχουν άλλα κριτήρια επιλογής της έδρας των αγώνων, πιθανόν με ανταποδοτικό χαρακτήρα για τον ίδιο.
Να μην έχεις καμμία αμφιβολία κ. Ζαννιά, ότι ο Βασιλειάδης στο δίλημμα «απ’ την Κίκη και την Κοκό πια να διαλέξω» θα επιλέξει ΑΕΚ. Θα προτιμήσει μια Ολυμπιακή υποδομή να είναι σε καθημερινή λειτουργία, να εισπράττει το Ο.Α.Κ.Α. κάποιο ενοίκιο, από το να είναι σε αχρηστία.
Έτσι ο κ. Ζαννιάς θα μείνει στην Ιστορία ως ο αθλητικός παράγοντας της αντισφαίρισης που αφού στέρησε την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα από ένα Κέντρο Αντισφαίρισης Ολυμπιακών προδιαγραφών, χωρίς ακόμα, δέκα τρία χρόνια μέχρι σήμερα να έχει λογοδοτήσει που πήγε το 1.250.000 ευρώ της έκτακτης επιχορήγησης για το συγκεκριμένο έργο, θα χάσει και στην Αθήνα το κεντρικό του γήπεδο.

Σχετικά με το σκάνδαλο του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης Βορείου Ελλάδας θα θέλαμε να απευθυνθούμε στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη. Όπως γνωρίζετε «ο σιωπών δοκεί συναινείν»(όπoιoς σιωπά φαίνεται ότι συναινεί).
Από το 2004 όλοι ανεξαιρέτως οι Υπουργοί Πολιτισμού, όλοι οι Υφυπουργοί Αθλητισμού, όλοι οι Γενικοί Γραμματείς Αθλητισμού μέχρι σήμερα, σχετικά με το παραπάνω σκάνδαλο, συναινούσαν, σιωπούντες. Θα σας ρωτήσουμε ευθέως κ. Βασιλειάδη: θα κάνετε κάτι διαφορετικό από τους προηγούμενους;....ή θα προστεθεί και το δικό σας όνομα στον κατάλογο των «συναινούντων»;
Αξίζει να σημειωθεί πως, όταν είχε γίνει κουβέντα για το Ποδηλατοδρόμιο τη λύση του γηπέδου τένις είχε προτείνει η Ελένη Αυλωνίτου.

Κυρία Αυλωνίτου, σα δεν μας τα λέτε καλά. Εσείς δεν ήσασταν που με τις καταγγελίες σας «φάγατε» πριν λίγους μήνες τον Τερζή από την Ομοσπονδία της ποδηλασίας; Τι έγινε;.... είναι κολλητός σας ο καινούργιος και βάλατε πλάτη για το ποδηλατοδρόμιο; Καλά θα κάνετε, αν δεν θέλετε να σταματήσετε να παριστάνεται τον μαϊντανό σε αθλητικές προσχηματικές εκπομπές, τουλάχιστον σταματήστε να παριστάνεται την Γεωργία Βασιλειάδου και να κάνετε την προξενήτρα στον κ. Βασιλειάδη.
Και μια συμβουλή στους ανθρώπους της ΑΕΚ: Αν θέλετε να γίνει η δουλεία σας, δώστε στην Τεχνική Εταιρεία του κ. Ζαννιά να σας κατασκευάσει τον ειδικό θόλο, και θα δείτε για πότε αλλάζει στάση!
Κάτι ξέρουμε περισσότερο.

http://taneatoutennis.blogspot.gr/

on 12:51:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Το δίλημμα του κ. Βασιλειάδη

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.