loading...

22/06/2017 - 18:36 SPY NEWS Θρίλερ: Επιτέθηκαν στο Παρίσι στον Ρώσο υπεύθυνο του προγράμματος αναβάθμισης των ελληνικών S-300PMU1!





















Εικόνες από πολιτικό-κατασκοπικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν στο Παρίσι ο Σεργκέι Κόρνεφ, επικεφαλής της αποστολής του ρωσικού εξαγωγικού κολοσσού προώθησης αμυντικών συστημάτων Rosoboronexport, στην 52η Διεθνή Αεροπορική Έκθεση στο Παρίσι, στο Le Bourget προχθές το βράδυ δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων ενώ βρισκόταν καθ'οδόν προς το ξενοδοχείο του στο προάστιο Σεν Ντενί καθώς εξερχόταν από σήραγγα της περιοχής.

Η ομάδα έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και κόλλησαν τα όπλα τους στον Ρώσο ανώτατο αξιωματούχο που κυκλοφορούσε χωρίς προστασία. Του ζήτησαν τον τσάντα με τα έγγραφα που είχε αυτός αρνήθηκε και άρχισαν να τον κτυπούν βάναυσα, αλλά τότε επενέβη η... Ρωσίδα οδηγός, η οποία επιτέθηκε στους τρεις άνδρες τους απώθησε προσωρινά από το αυτοκίνητο και κατάφερε να επανεκκινήσει το όχημα διασώζοντας τον Κόρνεφ.

Ο ίδιος ο Ρώσος αξιωματούχος παρότι κτυπήθηκε δεν έδωσε το διαβατήριο του και την τσάντα με τα έγγραφα που είχε μαζί του, αλλά η οδηγός αφού τον απομάκρυνε από το σημείο, σταμάτησε το αυτοκίνητο και άρχισε να.... κυνηγά τους άνδρες που τους επιτέθηκαν ενώ ταυτοχρόνως είχε ειδοποιήσει και την ομάδα άμεσης επέμβασης της γαλλικής αστυνομίας.

Οπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, εν συνεχεία ενεπλάκη σε σύγκρουση με μια ακόμα μεγαλύτερη ομάδα ατόμων, αλλά κατάφερε να τους κρατήσει απασχολημένους, έως ότου επενέβη η γαλλική αστυνομία, η οποία συνέλαβε τέσσερα άτομα τα οποία ανακρίνονται, ενώ η ρωσική πλευρά ζήτησε ενημέρωση για το ποιον τους.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό συμβάν σε βάρος ενός ατόμου, ο οποίος χειρίζεται και μέρος των ελληνικών προμηθειών ρωσικού αμυντικού υλικού και ειδικά το πρόγραμμα αναβάθμισης των S-300PMU1. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Κόρνεφ θα είχε συνάντηση και με τον υπουργό εθνικής Αμυνας Π.Καμμένο σήμερα στο Παρίσι, για το θέμα αυτό.

Χθες η ρωσική υπηρεσία SVR (η υπηρεσία εξωτερικού της FSB) έστειλε κλιμάκιό της στο Παρίσι για να ερευνήσει την υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα η GRU ανέλαβε την προστασία όλων των στελεχών της Rosoboronexport στην έκθεση, καθώς είναι σαφές ότι επρόκειτο για οργανωμένη επίθεση σκοπεύοντας στην αρπαγή των εγγράφων που έφερε μαζί του ο αξιωματούχος και αφορούσαν δύο συμφωνίες για πώλησης μαχητικών αεροσκαφών που είχαν κλειστεί στην έκθεση.

Η εκπρόσωπος της ρωσικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας Τεχνικής συνεργασίας Μαρία Βιμπόροβα, δήλωσε πριν λίγο από την Μόσχα ότι "Τραυματίστηκε σοβαρά ο Κόρνεφ, αλλά δεν κατάφεραν να του αφαιρέσουν τίποτα."

http://www.pronews.gr

on 9:19:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for 22/06/2017 - 18:36 SPY NEWS Θρίλερ: Επιτέθηκαν στο Παρίσι στον Ρώσο υπεύθυνο του προγράμματος αναβάθμισης των ελληνικών S-300PMU1!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.