loading...

Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ...





















Άρχισε να δίνει ονόματα, έγγραφα και ποσά στην Εξεταστική της Βουλής...



Γιάννης Ντάσκας














Η κατάντια του Ελληνικού Κράτους αποκαλύπτεται με τρόπο θλιβερό στη Βουλή των Ελλήνων με την κατάθεση του επι 30 χρόνια προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ανδρέα Μαρτίνη.

Με τρόπο που αφήνει τους πάντες άναυδους ο Μαρτίνης επιβεβαιώνει εν μέρει, αλλά και αποκαλύπτει πόσο σχαμερή συκοφαντία είναι η γενίκευση Πάγκαλου με το "ολοι μαζί τα φάγαμε".
Ο Μαρτίνης στην πρώτη ημέρα της κατάθεσής του αποκάλυψε ότι εκείνοι που είχαν τα καίρια πόστα της πολιτικής σκηνής, από το 1985, όταν πήρε την προεδρία του Ερυθρού Σταυρού του έδωσαν τη θέση του διευθυντή της Ορχήστρας της Ρεμούλας.





























Αυτό που ούτε ο ίδιος φαντάζονταν ήταν ότι όταν πάει να κατέβει απο τη σκηνή και να απολαύσει όσα "κέρδισε" από την Ορχήστρα δεν θα τον άφηναν με τίποτα οι κατέχοντες τα πόστα.
Και τον κράτησαν εκεί όρθιο να κρατάει την μπαγκέτα, αλλά στην ουσία να εκτελεί τις εντολές των ισχυρών της πολιτικής σκηνής, στους οποίους πια υπάκουε όλη η Ορχήστρα".

Είχαν βάλει, βλέπετε, στην Ορχήστρα δικούς τους και ο μαέστρος έπρεπε να συντονίζεται με όσα "επαιζαν" οι συγκεκριμένοι.
Κάποια στιγμή, όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα πέταξαν τον εκτελεστή-μαέστρο και έβαλαν ολοδική τους "Ορχήστρα", η οποία συνέχισε το φαγοπότι.


























Αποκορύφωμα ένας κάποιος Σάλλας του διεφθαρμένου έως μυελού οστέων συστήματος να στείλει στο Δ.Σ. μια κάποια Σάλλα-Στάίκου, σύζυγό του εκείνη να δει τα κατατόπια για λίγο και τα κατατόπια έδωσαν το πανάκριβο ιδιωτικό νοσοκομείο στον Σάλλα.

Ενώ είπαν ότι το έδωσαν για 115 εκατομμυρια με πραγματική αξία, άνω των 250 εκατομμυρίων ο Μαρτίνης αποκάλυψε στη Βουλή (σε ερωτήσεις Κασιδιάρη...) ότι το πραγματικό ποσό στο οποίο πουλήθηκε ήταν 19,5 εκατομ. στην Κύπρο για να "πιάσουμε κορόϊδα τους Κύπριους, οι οποίοι δεν θέλουν να μας βλέπουν..."

Βουλευτές συγκεκριμένοι μόνο ( π.χ.Λάππας, Νικολόπουλος, Κασιδιάρης) ζήτησαν να ...ξεβρακωθεί ο Πάγκαλος! Δηλαδή να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων όσοι ενεπλάκησαν στις υποθέσεις αυτές και να αποκαλυφθεί ότι ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...

























Θλίψη προκαλούσε να βλέπει κανείς τον Α. Μαρτίνη να μιλάει για τον "αμφιβόλου" κλπ Χατζηδάκη και το "ζευγαράκι του Υπουργείου Ανάπτυξης" που μεθόδευε κλπ και ουσιαστικά να μην υπάρχει καμία αντίσταση.
Αν ήταν εκεί ο Καμμένος πάλι θα φώναζε "εσείς στα τέσσερα να ακούτε για το φαγοπότι".

Ο Μαρτίνης έδωσε στοιχεία με ονόματα και έγγραφα, όπως τις αθλιότητες με διορισμούς και ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ μέσω του ΣΔΟΕ από την άθλια Σαμαρική αυλή.
Εκείνος ο τύπος με τα άσπρα μαλιά που εμφανίστηκε στη Μύκονο κρατώντας από το χεράκι μια πιτσιρίκα με την οποία(τρομάρα τους...) είχαν έρωτα μεγάλο αποκαλύφθηκε ότι έκανε κουμάντο και στην ΟΡΧΉΣΤΡΑ αυτή γιατί "ήταν ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Σαμαρά"...

























Ο Μαρτίνης μίλησε για την αμετακίνητη από την Ορχήστρα Σάκη Κυπραίου της Μητσοτακικής αυλής, για τις ντροπολογίες που βγάζουν μάτια για ποινικές και ηθικές αθλιότητες επι Βορίδη, ο οποίος όλως τυχαίως έγινε Υπουργός Υγείας μετά τον Αδωνι. Είναι ανηψιός του Ευτύχη Βορίδη, οποίος ήταν στο πλευρό του Μαρτίνη χρόοονια ολόκληρα και υπερασπιστής της παρέας Μαρτίνη στις κρίσιμες δίκες στο Εφετείο της Αθήνας...

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν όσα είπε για κάποιον Αυγερινό και κάποιον Κωσταρά που πήραν τη θέση του στον Ερυθρό Σταυρό.
Η βρομερή υπόθεση μόλις άρχισε και κλείστε τη μύτη σας όταν βλέπετε πολιτική σκηνή με συγκεκριμένα πρόσωπα που έδρασαν στην υπόθεση...
Προς το παρόν και καθώς η υπόθεση θα τραβήξει με συνέχεια της κατάθεσης Μαρτίνη και στις επόμενες ημέρες(Τετάρτη κλπ) θέτουμε ορισμένα ερωτήματα:
































1.Ο Σημίτης γιατί δεν καλείται να καταθέσει πόσο άρρωστος ήταν όταν πήγε στο Ερρίκος Ντυνάν και πήραν σήμα οι δικαστές σε εποχή που εκκρεμούσαν φοβερές δίκες;
2.Ποιανού δικαστικού Λειτουργού την ΓΚΟΜΕΝΑ διόρισε ο Μαρτίνης και ποιά η τύχη της ΓΚΟΜΕΝΑΣ μετά;
3.ειχαν ερυθροσταυρίτικη δράση πριν διοριστούν αυτοί οι ΑυγερινοΚωσταράδες ως επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού;

























4.Αν δεν είχαν γιατί δεν τσακίζονται να φύγουν απο εκεί;
5 Ο Ψυχάρης του Πάγκαλου γιατί δεν καλείται μάρτυρας να εξηγήσει τι στα τσακίδια ήθελε τη θεσάρα στον Ερυθρό Σταυρό;
6 Η Αννα Παναγιωταρέα,ο Χαραμής και ο Λιαρέλης θα κληθούν να δώσουν μαθήματα δημοσιογραφίας στην Εξεταστική Επιτροπή;

Να είστε βέβαιοι ότι ο Μαρτίνης θα ερωτηθεί για τα θέματα αυτά και θα απαντήσει, όπως μας διαβεβαίωσε...

ntokoumenta.gr/

on 10:36:00 μ.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ...

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.