loading...

Απίστευτη καταγγελία που παραπέμπει σε σκάνδαλο μεγατόνων με πιθανούς εκβιασμούς,παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων κλπ.






















Απίστευτη καταγγελία που παραπέμπει σε σκάνδαλο μεγατόνων με πιθανούς εκβιασμούς,παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων κλπ.


Γιάννης Ντάσκας




Πιστοί στην θεωρία του ...χάους οι μέχρι πριν λίγο καιρό επικεφαλής της Μεγάλης Μασονικής Στοάς σιωπούν στα ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις για τα όργια παρανομίας που καταγγέλλονται στην Στοά και τα οποία οδήγησαν στην αλλαγή διοίκησης.

Λέξη για όσα γράψαμε και εμείς και άλλα ΜΜΕ (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κ.α.) περι τεραστίων οικονομικών σκανδάλων και ακόμα και πλαστογράφησησς απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας.

Περιμέναμε ικανό διάστημα για απαντήσεις στο ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε πριν 20 ημέρες για τα σκάνδαλα αυτά και το ξήλωμα της Διοίκησης της Μασονικής Στοάς.


























Σήμερα προχωρούμε στο δεύτερο μέρος της έρευνας και αφορά την δημοσίευση ενός ντοκουμέντου, το οποίο καταγγέλλει-αποκαλύπτει πιθανή παρακολούθηση ακομα και των email απο στελέχη της μασονικής ελίτ.
Το θέμα έχει τεράστια σημασία,όχι γιατί είναι στην επικαιρότητα οι παρακολουθήσεις και καταγραφές, αλλά γιατί η μασονική ελίτ εκτείνεται στις κορυφές διαφόρων θεσμών και εξουσιών και αν έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί με αυτό τον τρόπο, τότε απο τις παρακολουθήσεις δεν εξαιρούνται ούτε κορυφαίοι θεσμοί και πρόσωπα.

Και αν παρακολουθούνται με δεδομένο ότι μέλη της μασονικής στοάς μπορεί να είναι κρυφά και κορυφαίοι, τότε μπορεί να παραβιάζονται σωρηδόν πολλοί κανόνες. Από τους νομικούς κανόνες με εκβιασμούς και απειλές, μέχρι τους κανόνες αξιοκρατίας, προσωπικών δεδομένων κλπ.


























Διαβάστε απόσπασμα από την μήνυση που έχει καταθέσει κορυφαίο στέλεχος της μασονικής στοάς και η συγκεκριμένη περικοπή αφορά τις παρακολουθήσεις:


ΜΗΝΥΣΗ
.........................

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ

Την Υπηρεσία Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών

Ως και κατά παντός ετέρου υπευθύνου και ενεχομένου εις την διάπραξιν των κάτωθι καταγγελλομένων και ποινικώς ελεγχομένων πράξεων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ:
Άρθρο 370Γ 2 - περί παράνομης πρόσβασης σε πληροφοριακά δεδομένα ξένου ηλεκτρονικού υπολογιστή (hacking)
Άρθρο 22 παρ. 4 και 6 ν. 2472/1997 - περί ποινικών κυρώσεων σε περίπτωση αφαίρεσης, αλλοίωσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με σκοπό τον προσπορισμό παρανόμου περιουσιακού οφέλους.
Αθήνα, 22.05.2017

Δυνάμει της από 27.7.2015 αγωγής (ΓΑΚ 75119/2607/22-7-2015) της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος των Αρχαίων Ελευθέρων και Αποδεδεγμένων Τεκτόνων και των Γ Β του Ι, Π του Ι, Π Λ, Ά Πα, Μ Μ του Ν, Γ Μ του Θ, Γ Ί Ί Ν Πα του Α, Πα Σα, Πα Πα, και Δη Αν κατά εμού εκδικάστηκε την 27 Απριλίου 2017 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η με αρ. πινακίου ως άνω ένδικη διαφορά. Διά της αγωγής οι ενάγοντες αξιώνουν την καταβολή εις αυτούς συνολικού ποσού 1.900.000 ευρώ για επτά (7) εν συνόλω πράξεις που αφορούσαν σε δήθεν συκοφαντικά δημοσιεύματά μου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για μία ένορκη κατάθεση ενώπιον της κ. Πταισματοδίκου Αθηνών και για το περιεχόμενο ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο απεστάλη από εμένα στις 18 Μαρτίου 2015 σε περιορισμένο κύκλο αποδεκτών.























Οι αντίδικοι προκατέθεσαν προτάσεις στις 4 Απριλίου 2017 μαζί με τα επαγόμενα και προσκομιζόμενα εξ αυτών σχετικά έγγραφα. Μεταξύ των εν συνόλω 15 σχετικών εγγράφων προσεκόμισαν και το αριθμούμενο από αυτούς υπ’ αριθμ. 9 σχετικό του οποίου το ακριβές φωτοτυπικό αντίγραφο εμφαίνεται κατωτέρω φέρον τη σφραγίδα του συνηγόρου των αντιδίκων. Την αυτή ημέρα έλαβα γνώση του εγγράφου.

Όπως είναι ευχερώς εμφανές, μολονότι αναφέρεται ειδικώς στον κατάλογο των σχετικών των αντιδίκων υπό τον αριθμό 9 ως «αντίγραφο του από 18 - 3 - 2015 email», δεν πρόκειται για αντίγραφο μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμού προς συγκεκριμένο κύκλο αποδεκτών.

Πρόκειται για μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που αποστέλλει μια άγνωστος και προφανώς ψευδεπίγραφη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου close.mouthed (= κλειστό στόμα ) προς έναν εκ των αντιδίκων (εναγόντων) μoυ, τον Πα Σα και αφορά παντελώς προσωπική επικοινωνία εμού του εναγομένου με δεκαοκτώ (18) συγκεκριμένα πρόσωπα (μεταξύ των οποίων και ο δικηγόρος μου).
Ήτοι, επαναλαμβάνω το μήνυμα απευθύνεται σε συγκεκριμένο και περιορισμένο κύκλο αποδεκτών, απάντων γνωστών εις εμέ και απάντων προσώπων επιλεγέντων προς τούτοις προκειμένου να λάβουν αποκλειστική γνώση.























Δεν χωρεί αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο μήνυμα, το οποίο χρησιμοποιείται στην ένδικη αγωγή για τη στοιχειοθέτηση της 3ης πράξης, έχει υποκλαπεί χωρίς να δύναμαι να γνωρίζω από ποιον.

Το δικό μου μήνυμα e-mail εστάλη στις 19:07 και μόλις 20 λεπτά μετά (19:27) είχε υποκλαπεί και αποσταλεί στον ώδε εγκαλούμενο Πα Σα, έναν εκ των αντιδίκων μου από κάποιον που προφανώς τον γνωρίζει, αν κρίνουμε και το κείμενο οικειότητας που το συνοδεύει «Αδελφέ μου σου στέλνω το mail που έστειλε ο Τζιβελέκης στη γνωστή ομάδα (οι αποδέκτες εμφανίζονται στο αρχικό μήνυμα) και ουσιαστικά επιτίθεται στον αδελφό μας Πό Πα. Για περισσότερες πληροφορίες θα μιλήσουμε».

Το συγκεκριμένο μήνυμα προφανώς χρησιμοποίησε ο ώδε εγκαλούμενος υπό οιανδήποτε μορφή συμμετοχής Πά Σα ως ενάγων και οι λοιποί ενάγοντες στα πλαίσια των αξιώσεών τους για να στοιχειοθετήσουν την δήθεν εκ μέρους μου δυσφήμηση κατά της Μεγάλης Στοάς Της Ελλάδος αλλά και των προσώπων – μελών της ΜεγάληςΣτοάς.




















ntokoumenta.gr

on 11:18:00 μ.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Απίστευτη καταγγελία που παραπέμπει σε σκάνδαλο μεγατόνων με πιθανούς εκβιασμούς,παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων κλπ.

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.