loading...

Mε… κατασκευές και βαπόρια το ‘πάρτυ’ του Αρείου Πάγου στο Hilton



















Γράφει ο Παραδικαστικός

Με γενναία συνεισφορά από τον χώρο των κατασκευών και της ναυτιλίας, μαθαίνω, ότι πραγματοποιείται το σημερινό «πάρτι» του Αρείου Πάγου στο Χίλτον το οποίο αποκάλυψε το ereportaz.

Oι πηγές μου με διαβεβαίωσαν ότι τα 182α γενέθλια του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας εορτάζονται χάρη την προσφορά γνωστού επιχειρηματία ο οποίος ασχολείται με τον τουρισμό, την ναυτιλία και τις κατασκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοφανής πρωτοβουλία της ηγεσίας του Α.Π. για την διεξαγωγή εορταστικής εκδήλωσης έχει προκαλέσει οξείες αντιδράσεις στους κόλπους της Δικαιοσύνης και όχι μόνο…

Μάλιστα, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κάλεσε επισήμως τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, να κατονομάσουν την πηγή χρηματοδότησης της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Η αυστηρή ανακοίνωση αναφέρει:

«Πριν ακόμα επουλωθούν οι πληγές που άφησε στη Δικαιοσύνη η προσπάθεια παραβίασης του Συντάγματος με την ανεπίτρεπτη αύξηση των ορίων ηλικίας αποχώρησης των δικαστικών λειτουργών, το δικαστικό σώμα πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα για την πολυτελή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ με αφορμή τον εορτασμό των 182 (!) χρόνων από την ίδρυση του Αρείου Πάγου.

Επετειακοί εορτασμοί για τη Δικαιοσύνη εν κρυπτώ από τους δικαστικούς λειτουργούς και τις δικαστικές Ενώσεις είναι κάτι ασυνήθιστο. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν εκφράζουν τους δικαστές και εισαγγελείς της χώρας παρά μόνο όσους τις διοργανώνουν.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν θα είχε ασχοληθεί ειδικότερα με το ζήτημα, αν δεν είχαν τεθεί ερωτήματα προς τον υπουργό Δικαιοσύνης τόσο από τον Τύπο όσο και από πολιτικό κόμμα αναφορικά με την πηγή της χρηματοδότησης.

Αναμέναμε μάταια όλο το προηγούμενο διάστημα μια απάντηση.

Θεωρούμε υποχρέωση των διοργανωτών και του υπουργείου Δικαιοσύνης να δώσουν σαφείς εξηγήσεις και να μην αφήσουν να αιωρούνται σκιές και αναπάντητα ερωτήματα.

Είναι αυτονόητο ότι είναι ατομική ευθύνη και καθήκον καθενός από εμάς ξεχωριστά να περιφρουρήσει το κύρος της Δικαιοσύνης».

Θυμίζουμε πως έχει κατατεθεί από Το Ποτάμι ερώτηση στην Βουλή προς τον κ. Κοντονή με τις απαντήσεις να… αγνοούνται. Ο Υπουργός, πάντως, διαρρέει πως δεν θα παραβρεθεί στη γιορτή λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

http://www.ereportaz.gr

on 11:27:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Mε… κατασκευές και βαπόρια το ‘πάρτυ’ του Αρείου Πάγου στο Hilton

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.