loading...

Αυτή είναι η σημασία του ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗΣ ...

Τοποθετήθηκαν μηχανήματα ανάληψης χρημάτων στην Κάρπαθο

Σε Αρκάσα και Λευκό από την Τράπεζα Πειραιώς

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το Επαρχείο Καρπάθου- Κάσου ανακοίνωσε, ότι άρχισε η λειτουργία των αυτόματων μηχανημάτων ανάληψης χρημάτων στην Αρκάσα και συγκεκριμένα στο Σούπερ Μάρκετ του Νίκου Πρωτοψάλτη και στο Λευκό, στο εστιατόριο του Γιώργου Μαριέτη.
 Ένα όνειρο και προσπάθειες χρόνων, γίνονται πραγματικότητα και αυτό χάρη στη γενναία απόφαση της Διοίκησης του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και των συντονισμένων ενεργειών και την επιμονή του ακούραστου διευθυντή του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Καρπάθου κ. Αργύρη Κουλαμά.


Οι προσπάθειες ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Επάρχου Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννη Μηνατσή, ο οποίος αρχικά χτύπησε τις «πόρτες» διεθνούς τράπεζας και άλλων τραπεζών, ζητώντας να τοποθετηθούν αυτόματα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων σε τοπικές κοινότητες κυρίως τουριστικές, του νησιού, για τη διευκόλυνση ντόπιων και ξένων. Αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτήν την προσπάθεια υπήρξαν και οι συμπατριώτες μας επιχειρηματίες κ. Νίκος Πρωτοψάλτης με τη σύζυγό του Μαίρη, καθώς και ο κ. Γιώργος Μαργέτης με τη σύζυγό του Elke.


Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς , κατανόησε τη σημασία της πρότασης και στη γενικότερη στρατηγική της στο συγκεκριμένο θέμα, ανταποκρίθηκε θετικά και ήδη έγινε πράξη η εγκατάσταση και λειτουργία δύο τέτοιων σύγχρονων μηχανημάτων στην Αρκάσα και στο Λευκό Μεσοχωρίου, ενώ όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς επεκτείνοντας την κοινωνική και επιχειρηματική της πολιτική και στηρίζοντας την τοπική οικονομία και τους πολυπληθείς πελάτες της, εξετάζει τη δυνατότητα και σε άλλα σημεία του νησιού, να τοποθετήσει αντίστοιχα μηχανήματα.


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες κατ΄ αρχάς στη διοίκηση του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, στο διευθυντή του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Καρπάθου κ. Αργύρη Κουλαμά, στον Έπαρχο Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννη Μηνατσή που είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες, το ζεύγος Νίκου και Μαίρης Πρωτοψάλτη και το ζεύγος Γιώργου και Elke Μαργέτη που υπήρξαν ακούραστοι συνοδοιπόροι της όλης προσπάθειας.
ΕΓΙΝΕ ΑΓΙΑΣΜΟΣ
Προχτές  το πρωί, πραγματοποιήθηκε αγιασμός και στα δύο μηχανήματα σε Λευκό και Αρκάσα αντίστοιχα, παρουσία του Επάρχου κ. Γιάννη Μηνατσή, του διευθυντή του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Καρπάθου κ. Αργύρη Κουλαμά και των ιδιοκτητών των καταστημάτων στα οποία τοποθετήθηκαν τα μηχανήματα. Όπως δήλωσαν οι ίδιοι,  ήδη άρχισε η ανάληψη χρημάτων από ντόπιους και ξένους τουρίστες οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την τοποθέτηση και τη λειτουργία των μηχανημάτων.

on 9:28:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Αυτή είναι η σημασία του ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗΣ ...

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.