loading...

ΑΓΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΙΔΟΥ, ΕΛΣΤΑΤ, ΘΕΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...






















Τόλμησε η Δημητρίου και κλάααμα τα παιδιά της διαπλοκής...



Γιάννης Ντάσκας




Μερικά πράγματα δεν είναι τόσο τυχαία, όσο φαίνονται. Και μερικά "μασημένα" λόγια κρύβουν την ουσία υποθέσεων πολύ σοβαρών.

Αφορμή του προλόγου η καταδίκη του ανθρώπου (Γεωργίου) που έφεραν οι "θεσμοί" για να βγάλει "σωστά" τα ελλείμματα της ΕΛΣΤΑΤ, η αναίρεση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου στα αθωωτικά βουλεύματα για Σαββαίδου και Γκίκα Χαρδούβελη, μια περίεργη αντίδραση του γνωστού Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος παρουσιάζει την Κυβέρνηση Τσίπρα ως ίδια με του δικτάτορα Μαδούρο στη Βενεζουέλα και ένα δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας ΧΑΝΤΕΝΣΜΠΛΑΤ επαινεί την κυβέρνηση Τσίπρα για το ότι "βάζει τάξη στην Ελληνική Οικονομία και στην Ελλάδα".

Κάποια απο αυτά τα θέματα έχουν μεγάλη σημασία και οι αντιφάσεις μεταξύ τους δίνουν εξηγήσεις για όσα σοβαρά μοιάζουν ανεξήγητα.

Ας τα πάρουμε ένα-ένα:























Η Κατερίνα Σαββαϊδου, ορίστηκε στην υπηρεσία εσόδων και μας την διαφήμιζαν ως μια ικανή και καθαρή επαγγελματία, η οποία θα αγωνιζόταν μόνο για το καλό των δημοσίων ταμείων.
Κάποιοι μας έλεγαν ότι έχει και την εμπιστοσύνη των "δανειστών", δηλαδή κάποιων εκ των ξένων κρατών που είναι οι "δανειστές".

Παραπέμθηκε σε βαθμό κακουργήματος για μια υπόθεση που σχετίζεται με τις εταιρείες ΝΑΜΑΚΟ και GENETT.
Μέσα από ένα πλέγμα των δραστηριοτήτων αυτών των εταιρειών προέκυψε ως κατηγορούμενος ο πρώην Υπουργός Ανθόπουλος για τοκογλυφία που -κατά το κατηγορητηριο- γινόταν και μέσω αυτών των εταιρειών στον αμαρτωλό λόγω Αγροτικής (Λάμπρου) και Εμπορικής (Προβόπουλος) παρατραπεζικό χωρο.

Πίσω τους τεράστιες ξένες καπνοβιομηχανίες, οι οποίες συνεργάζονται στην Ελλάδα με μεγάλα δικηγορικά γραφεία τα οποία διαφημίζουν παρασκηνιακά τις στενές σχέσεις τους με δικαστικούς απευθείας, είτε μέσω δικηγορίας συγγενών τους...

Η Σαββαίδου κατηγορήθηκε ότι έστειλε για επανέλεγχο μια υπόθεση που είχε ΚΡΙΘΕΙ απότην Δικαιοσύνη και είχε πάει στο ακροατήριο. Με τον επανέλεγχο πηγαίνει περίπατο το κατηγορητήριο και κατά του Ανθόπουλου και όλων .

Το ποσό διόλου ευκαταφρόνητο:78 εκατομμύρια

























 Απηλλάγη με βούλευμα η Σαββαίδου και πριν το μυαλό μας προλάβει να κάνει συνειρμούς η εισαγγελέας του Αρείου πάγου Ξένη Δημητρίου, όπως και στην υπόθεση Γεωργίου άσκησε αναίρεση.
Κατά τη νομική μας άποψη το βούλευμα απαλλαγής της Σαββαίδου είναι διάτρητο νομικά, όπως ήταν και οι σχετικές απαλλαγές του Γεωργίου.

Μια ιδιαίτερη πτυχή είναι η πολύ αγαπησιάρικες σχέσεις που είχε η Σαββαίδου στην υπηρεσία Δημοσίων Εσόδων με τον διαβόητο Τάκη Μουσσά, τον προφυλακισθέντα (αφέθηκε ελευθερος ήδη) για το βρόμικο κύκλωμα δημοσιογραφικών εκβιασμών.
Για το κύκλωμα αυτό είχε κατατεθεί ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ανακαλύψαμε και σας την παρουσιάζουμε. Ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι την ερώτηση μεταξύ άλλων την συνυπογράφει η Κατερίνα Παπανάτσιου. Τότε ήταν απλή βουλευτής Μαγνησίας. Στον ανασχηματισμό έγινε Αναπληρ. Υπουργός Οικονομικών, ακριβώς αρμόδια και για το κύκλωμα αυτό!!!





















Προφανώς δεν έγινε καθόλου τυχαία.
Και προφανώς γνωρίζει τα φοβερά παιχνίδια στον παρατραπεζικό χώρο και στις καπνοβιομηχανίες (Μιχαηλίδης, Εθνική, Αγροτική, κρατικές ενισχύσεις κλπ) στις οποίες σε συνεργασία με ξένους έβαλαν στο στόχαστρο και διέλυσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΗΘΙΚΑ και μια εταιρεία σε βάρος της οποίας έκανε -κατά τ οκατηγορητήριο- τοκογλυφία και ο Ανθόπουλος και η οποία εταιρεία (Πετρίδης) σχετιζόταν άμεσα με την οικογένεια Καραμανλή!!!

Ιδού μέρος της ερώτησης για Σαββαϊδου και παραδημοσιογραφικά κυκλώματα:

ΕΡΩΤΗΣΗ

"...Παρά το γεγονός ότι στο εν λόγω πόρισμα δεν προκύπτουν ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες, εντούτοις ερωτηματικά προκαλεί η αδιαφάνεια της σχέσης που είχε ο Τάκης Μουσσάς με την ΓΓΔΕ και σε τελική ανάλυση με την ίδια την Κατερίνα Σαββαΐδου, καθώς ο πρώτος δεν είχε σύμβαση εργασίας και ποτέ δεν αμείφθηκε για τις υπηρεσίες που παρείχε. Την ίδια ώρα, αρνητική εντύπωση προκαλούν οι αντικρουόμενες εκδοχές αμφοτέρων, για τα καθήκοντα και τις ευθύνες που είχε αναλάβει ο πρώτος όσο βρισκόταν σε αυτή την «περίεργη» σχέση συνεργασίας.
Επειδή η ΓΓΔΕ έχει κομβικό ρόλο στην οικονομική και δη τη φορολογική πολιτική της χώρας.
Επειδή η ανεξαρτησία στη δράση της μπορεί να επιφέρει σε ακραίες περιπτώσεις, καταστάσεις αδιαφάνειας ως προς τους στόχους, τα μέσα και τα πρόσωπα που θα αξιοποιηθούν από τη ΓΓΔΕ





















Με βάση τα παραπάνω ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

1. Υπάρχουν άλλες υποθέσεις για τις οποίες ελέγχεται η Κατερίνα Σαββαΐδου, στο πλαίσιο της θητείας της στη ΓΓΔΕ; Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες και ποια τα αποτελέσματα αυτών;
2. Ποια μέτρα θα λάβουν για την προάσπιση των δημόσιων οικονομικών, ώστε τέτοια φαινόμενα διαπλοκής να λάβουν τέλος;

Οι ερωτώντες Βουλευτές
Καραγιαννίδης Χρήστος, Ακριώτης Γιώργος, Γιαννακίδης Στάθης, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ιγγλέζη Κατερίνα, Καββαδία Αννέτα,Λιβανίου Ζωή, Μορφίδης Κώστας, Μπαλαούρας Γεράσιμος, Παπαδόπουλος Νίκος, Παπανάτσιου Κατερίνα, Πρατσόλης Τάσος, Ρίζος Δημήτρης".

Ο Ανθόπουλος ήταν στενός πυρήνας του-κατά Καραμανλή- "Αρχιερέα της Διαπλοκής" Κ. Σημίτη. Στον ίδιο πυρήνα ανήκε και ο Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος απηλλάγη με επίσης διάτρητη -κατά τη νομική μας άποψη-αιτιολογία για το περίφημο "πόθεν έσχες". Οι δικαστές έκριναν ότι αυτός ο αητός που θα έκανε την Ελλάδα οικονομικό παράδεισο λόγω των ικανοτήτων του, δεν είχε την ικανότητα να γνωρίζει τι έπρεπε να δηλώσει στο "πόθεν έσχες" του.

























Για αυτή ακριβώς την απαλλαγή άσκησε αναίρεση η Ξένη Δημητρίου.
Μέσα σε όλα αυτά και με την Εξεταστική Επιτροπή να ερευνά τα όργια στο χώρο της υγείας, ο γνωστός Θέμος Αναστασιάδης δημοσίευσε ένα γελοίο, όσο και το δημοσιογραφικό του μέγεθος, κείμενο και μας καλεί να κλάψουμε γιατί η κυβέρνηση αυτή τον καταδικάζει σε "δημοσιογραφικό θάνατο".

Την ίδια πρόσκληση για κλάμα έχουμε, μην ξεχνάτε, και από τον Ψυχάρη, τους Μπομπολαίους κλπ.
Πριν, κάποιοι,αποφασίσετε να κλάψετε, ερευνήστε αν είχαν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ζωή αυτοί, ώστε να έχουν και δημοσιογραφικό θάνατο...
























Στο γελοίο κείμενο ο Θέμος δεν γράφει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ του έκανε η κυβέρνηση και ΓΙΑΤΙ. Ομιχλωδώς αφήνει...ομίχλη. Μήπως του έκανε δέσμευση περιουσίας μετά την καταδίκη του από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τα περίφημα κατάμαυρα εκατομμύρια;
Μήπως του έκοψε τις τεράστιες διαφημίσεις από τράπεζες, ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλες κρατικές πηγές;
Μήπως αναφέρεται στο θαύμα της μείωσης της κυκλοφορίας της εφημερίδας περίπου στα μισά;

Ξαφνικά έπαψε ο κόσμος να την αγοράζει γιατί κατάλαβε τι εστι Θέμος, η ποτέ δεν την αγόραζε στους αριθμούς που παρουσιάζει ο Θέμος ή μήπως η κυβέρνηση απαγορεύει, όπως ο Μαδούρο, να διαβάζουμε Θέμο;

Αυτή η θεωρία έχει ένα πρόβλημα.
Οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι (μεταξύ των οποίων και ο Τσίπρας) καταδικάζουν τον Μαδούρο και παίρνουν μέτρα.
Γιατί οι αμερικανικές κυβερνήσεις Ομπάμα και Τράμπ, η προαναφερόμενη γερμανική εφημερίδα Χάντενσμπλατ, πλήθος άλλων σοβαρών δυτικών εντύπων και τόσοι ηγέτες λένε καλά λόγια για την κυβέρνηση Τσίπρα;
Θα πει κανείς ότι η "Κομισιόν" έκανε παράπονα για την καταδίκη του Γεωργίου...























Μιλάμε για την ίδια Κομισόν που δεχόταν να παριστάνει την εξαπατημένη όσο η γερμανική Βόγκς βάγκεν τσέπωνε τεράστια ποσά σε εκατοντάδες εκατομμυρια, η ΖΗΜΕΝΣ το ίδιο,απο ευρωπαϊκά ταμεία .Τώρα (μετά τα κατηγορητήρια κατά αυτών των εταιρειών) στις ΗΠΑ δηλώνει ότι εξαπατήθηκε από αυτούς που φωνάζαμε χρόνια ότι είναι οι δυνάστες και οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που δίνουν μίζες για να εκβιάζουν "συνεργασίες" και διαπλοκές, όπως αυτές επι Σημίτη...

Γιατί έκαναν τη χλιαρή δήλωση για τον Γεωργίου;
Η πιθανότερη εξήγηση είναι αυτό που λέει ο λαός: Λένε και καμιά μαλ...για να περνάει η ώρα...

ntokoumenta.gr

on 12:34:00 μ.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΓΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΙΔΟΥ, ΕΛΣΤΑΤ, ΘΕΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.