loading...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!





















Δια στόματος Αλαφούζου σε ανύποπτο χρόνο...







Πως θα σας φαινόταν αν μετά απο μερικούς μήνες και μετά από έναν ωραίο υπνο ξυπνησετε σε μια χώρα που θα έχει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά χωρίς τους δυο θανάσιμους ως προχθές αντιπάλους στο τιμόνι, δηλαδή τους Αλαφούζο, Μαρινάκη;

Ονειρο;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επένδυσε στη φημισμένη Νόττιγχαμ της Αγγλίας, έχει τον Ολυμπιακό στους Ομίλους με Μπάρτσα (σφαγή στην ποδιά του Βαγγέλη για μια πρόσκληση...) Γιουβε και Σπόρτινγκ, αλλά ο Ολυμπαικός παραπατάει με Αστέρα και θυμίζει εποχές στις οποίες τα παραπατήματα ήταν το προστάδιο της αλλαγής ιδιοκτησίας.























Γιατί να αφήσει τον Ολυμπιακό;

Ως απάντηση δίνουμε την ερώτηση: Γιατί τα βρήκε με τον θανάσιμο εχθρό Αλαφούζο;

Και την ώρα που τα βρήκε γιατί ο Αλαφούζος ξεχνάει όσα έχει πει για το μικρό και ελεγχόμενο χρέος του Παναθηναϊκού και το παρουσιάζει τεράστιο και σκοτεινό και λέει ότι θα φύγει απο τον ΠΑΟ πληρώνοντας..." εισιτήριο αποχώρησης" βάζοντας άλλα 20 εκατομμύρια, κάτι πρωτοφανές παγκοσμίως;

Κάτι δεν πάει καλά στους δυο μεγάλους (Θρύλος, ΠΑΟ) την ώρα που οι άλλοι δυο (Σαββίδης, Μελισσανίδης) στεριώνουν και νοικοκυρεύονται σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ
















































Και αυτό που δεν πάει καλά ΔΕΝ έχει σχέση με τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Καμμία απολύτως.

Ο Μαρινάκης με τα λεφτά που έβαλε στη Νόττιγχαμ μπορούσε να φέρει το Νεϋμάρ στον Ολυμπιακό, να έχει μια ομάδα -τάνκ στο Τσάμπιονς Λίγκ και παίζει με τον Ανδρούτσο και τον Ζντιέλαρ...

Ο Αλαφούζος κάνει αγώνες χρόνια, όπως λέει, αλλά ποτέ δεν φαίνονται αποτελέσματα. Θα έπρεπε να έχει δάση στην Πεντέλη με τις αναδασώσεις. Τα είδε κανείς;

Θα έπρεπε να έχει εξαφανίσει τον Μητσοτάκη με τόσα και τόσα που του καταμαρτυρούσε...Και κοντεύουν μέσω της Σία να γίνουν ...."σύγκοιτοι"!


























Με τα 60 εκατομμύρια που λέει ότι έβαλε στον ΠΑΟ θα έπρεπε να τον έχει κάνει Αγιαξ και βάλε...

Ο Δ. Γιαννακόπουλος έθεσε το ερώτημα "πόσο είναι το χρέος τελικά αφού έβαλε τέτοια ποσά ο ήρωας Αλαφούζος;"

Κάπου ακούστηκε για χρέος τεράστιο των 130 εκατομ ευρώ και ο Δημ.Γιαννακόπουλος είπε ότι δεν υπάρχει φυσικό πρόσωπο να αναλάβει τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή λόγω τεραστίων χρεών.























Προφανώς παίρνει τοις μετρητοίς τις μπούρδες του Αλαφούζου περί ρεάστιων χρεών μπροστά στα οποία τα 20 εκατομ που αφήνει εκείνος στο ταμείο είναι σταγόνα.

Αυτά είναι μπούρδες και φρικτά οικονομικά, ίωσς και ποινικά παιχνίδια σύμφωνα με στοιχεία που έχει δώσει σε ανύποπτο χρόνο ο ίδιος ο Αλαφούζος.

Αυριο πρέπει να τον καλέσει ο αρμόδιος Υπουργός να έχει τη συνέντευξη που ο ίδιος ο Αλαφούζος είχε δώσει το 2014 και να του ζητήσει απαντήσεις έχοντας δίπλα του τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος μήπως και προκύψει κάτι της αρμοδιότητάς του.

Γιατί;

Μα διότι το 2014 ο Αλαφούζος είχε πέι ότι σε μία διετία το χρέος του ΠΑΟ θα έχει ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΊ, δεν χρωστάει σε Τράπεζες και Δημόσιο και χρωστάει μόνο σε παίκτες, μάνατζερ, ιδιώτες.























Στην εκτενή συζήτηση που είχε κάνει τότε για το χρέος του ΠΑΟ πιεζόμενος αναφέρθηκε σε ένα ποσό 10 εκατομ το οποίο εύκολα, όπως είπε, αντιμετωπιζόταν.

Πως ξαφνικά προέκυψαν όλα αυτά;

Μήπως ο Ιταλός Στραματσόνι που ήρθε ως προπονητής έκανε μαφιόζικα κόλπα υπερτιμολογήσεων, εικονικών τιμολογίων κλπ.
Μήπως άλλοι πίσω απο την πλάτη του έστησαν φαγοπότι και δεν κατάλαβε τίποτα;

Γιατί ο Οικονομικός Εισαγγελέας πάει και σε μικρότερες επιχειρήσεις, χωρίς την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΑ του ΠΑΟ και των άλλων ομάδων και δεν μπορεί να ελέγξει μετά τόσα δραματικά ρεπορτάζ των ΜΜΕ και το πραγματικό ή εικονικό χρέος του ΠΑΟ, όταν μάλιστα ο λαός έχει κληθεί και έχει πληρώσει μέσω διαγραφής χρεών τεράστια ποσά για τα επιχειρηματικά παιχνίδια στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Αρη, τον Ηρακλή, τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο, τον ΟΦΗ, τη Λάρισα και αλλού;























Αναδημοσιεύουμε την συνέντευξη με την οποία ο Αλαφούζος πριν 3 χρόνια παρουσίαζε πολύ καλή την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟ και κάθε αρμόδιος εντός και εκτός ομάδας πρέπει να τον καλέσει να παρουσιάσει με αποδείξεις τι άλλαξε από τότε που προφανώς έλεγε αλήθεια και έφτασε σήμερα η κατάσταση στο δραματικό ερώτημα:

-Να διαλυθεί η Όχι ο ΠΑΟ λόγω των αόρατων και απροσδιόριστων χρεών;

Να φύγει ή ΌΧΙ ο ΠΑΟ από την ιστορική κοιτίδα του, κάτι που θα είναι έγκλημα στην ιστορία της Αθήνας, της χώρας και μεταβολή στην ιστορία του...Αμαρουσίου;

ΙΔΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

(Εύκολα θα ξεχωρίσετε τα ερωτήματα και τις απαντήσεις)

": ΕΡΩΤ:Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τι πρέπει να έχει στο μυαλό του; Ότι η εταιρία λαϊκής βάσης παρέλαβε ένα χάος, μια καμένη γη;

ΑΛΑΦ:«Όχι καμένη γη. Παραλάβαμε τεράστιο χρέος και τεράστιο κόστος λειτουργίας. Ο Παναθηναϊκός λειτουργούσε σε τρελό κόστος σε σχέση με τα έσοδά του. Να σας πω δύο παραδείγματα. Ο Μπουμσόνγκ με τον Τοτσέ, ο οποίος είναι κύριος και καλός ποδοσφαιριστής, ασχέτως εάν δεν του ταίριαξε απόλυτα η ομάδα, στοίχιζαν όσο όλο μας το ρόστερ σήμερα! Δεν γυρίσαμε το διακόπτη για να εξαφανιστεί το χρέος».

-Πριν αναλάβετε είχατε εικόνα της κατάστασης;

«Είχα εικόνα, αλλά όταν ξεκινάς κάτι έχεις απλά μία εικόνα, δεν καταλαβαίνεις όλο το μέγεθος. Πριν αναλάβω είχα μιλήσει πολύ με τον Δημήτρη Γόντικα και με τον Αδαμάντιο Πολέμη, ο οποίος είχε ασχοληθεί πολύ προσωπικά με τα οικονομικά του Παναθηναϊκού και ήταν πάρα πολύ ανήσυχος με την όλη κατάσταση. Με βοήθησε πολύ. Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα».




















-Είχατε και άλλες προσδοκίες όταν αναλάβατε;

«Δεν υπήρχε άλλη λύση. Δεν υπήρχε κανείς διατεθειμένος να πάρει το ρίσκο. Εάν υπήρχε άλλη επιλογή δεν θα είχα αναλάβει τον Παναθηναϊκό».

-Στο θεμελιώδες ερώτημα πώς προέκυψε η ενασχόλησή σας με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ποια είναι η απάντηση;

«Γιατί θεώρησα ότι δεν έπρεπε να πάει στη Γ’ Εθνική ο Παναθηναϊκός. Έπρεπε να σωθεί με κάθε κόστος».

-Μεσολάβησε κάτι για να εμπλακείτε;

«Η ζωή είναι μικρή. Όλοι μας κάνουμε κάτι στη ζωή. Κάποιοι επιλέγουν να περνούν πιο καλά, κάποιοι επιλέγουν να προσφέρουν μέσα από τη συμμετοχή στα κοινά. Θεώρησα ότι αφού είχα τη δυνατότητα κυρίως από πλευράς επιχειρηματικής εμπειρίας, γνώσης γενικά των οικονομικών, έπρεπε κάτι να κάνω. Εάν δεν κάνουμε τίποτα και εμείς, θα καταστραφεί το σύμπαν!»

























ΕΡΩΤ.Είχατε λάβει διαβεβαιώσεις οικονομικής βοήθειας;

«Όχι. Έχω βοήθεια από 1-2 ανθρώπους. Τότε είχα τελείως άλλη αίσθηση από το ποια θα ήταν η συνολική συνδρομή της “Συμμαχίας”. Το σχέδιο της λαϊκής βάσης δεν ξεκίνησε για να βρούμε 10 ανθρώπους να δώσουν από 1 εκατ. ευρώ. Περίμενα από τον κόσμο να βοηθήσει περισσότερο»

ΕΡΩΤ.Όταν είδατε ότι σε ένα βαθμό ο κόσμος γύρισε την πλάτη του, σας δημιουργήθηκε απογοήτευση;

«Όχι, καθόλου. Απλά αντιμετώπισα μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση διότι το βασικό σχέδιο δεν λειτουργούσε. Εγώ θα έκανα ό,τι μπορούσα ούτως ή άλλως. Αλλά όταν είδα πόσο διέφερε η θεωρία από την πράξη, προβληματίστηκα».

.....................................................................

...ΕΡΩΤ:.Είχατε λάβει διαβεβαιώσεις οικονομικής βοήθειας;

«Όχι. Έχω βοήθεια από 1-2 ανθρώπους. Τότε είχα τελείως άλλη αίσθηση από το ποια θα ήταν η συνολική συνδρομή της “Συμμαχίας”. Το σχέδιο της λαϊκής βάσης δεν ξεκίνησε για να βρούμε 10 ανθρώπους να δώσουν από 1 εκατ. ευρώ. Περίμενα από τον κόσμο να βοηθήσει περισσότερο».
























ΕΡΩΤ Όταν είδατε ότι σε ένα βαθμό ο κόσμος γύρισε την πλάτη του, σας δημιουργήθηκε απογοήτευση;

«Όχι, καθόλου. Απλά αντιμετώπισα μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση διότι το βασικό σχέδιο δεν λειτουργούσε. Εγώ θα έκανα ό,τι μπορούσα ούτως ή άλλως. Αλλά όταν είδα πόσο διέφερε η θεωρία από την πράξη, προβληματίστηκα».
«Για 12-18 μήνες εγκατέλειψα τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»

ΕΡΩΤ Σκεφτήκατε να τα παρατήσετε;

«Όχι. Η πιο δύσκολη απόφασή μου ήταν μετά τη Βέροια που χάσαμε 3-0 τον Δεκέμβριο του 2012. Εγώ δεν είχα αποφασίσει ακόμα να αναμειχθώ με τη λειτουργία του Παναθηναϊκού. Αυτό συνέβη από τον Ιανουάριο του 2013. Τότε αποφάσισα ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Εγώ ήθελα να βοηθήσω σε επίπεδο οργάνωσης της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” και να τρέξει μόνο του αυτό. Το αρχικό σχέδιο μου, αν και τα πρώτα σχέδια ποτέ δεν βγαίνουν, ήταν ο Φερέιρα, ένας εξαιρετικός άνθρωπος που σέβομαι, να προχωρούσε τα ποδοσφαιρικά και ο Γόντικας, ένας αξιοπρεπέστατος κύριος και φίλος, να έτρεχε τα διοικητικά. Εγώ θα οργάνωνα το ιδιοκτησιακό και τη στρατηγική για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων.
Πάρα πολλές φορές έχω πει ότι δεν είχα σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι έχει παρεξηγηθεί αυτό. Σαν παιδί και σαν φοιτητής έχω παίξει πάρα πολύ ποδόσφαιρο, έπαιζα και μετά. Και προσπαθώ πάντα να κλοτσάω μια μπάλα. Είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού από παιδάκι. Έχω φάει αποβολές από το σχολείο επειδή πήγαινα στο γήπεδο να δω τον Παναθηναϊκό. Απλώς δεν θεωρώ ότι ξέρω ποδόσφαιρο επειδή είμαι επιχειρηματίας και οπαδός.

 Οι άλλοι όλοι νομίζουν ότι ξέρουν επειδή είναι ιδιοκτήτες ή πρόεδροι. Εγώ δεν το νομίζω. Μαθαίνω πράγματα και στη διοίκηση και στη λειτουργία της ομάδας. Εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, αλλά όταν ξεκίνησα ήμουν τελείως άσχετος σε αυτό το κομμάτι. Τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα διότι έχω βρει στελέχη που κάνουν ένα αξιόλογο τιμ. Πρώτος ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, ένας εξαιρετικός διαχειριστής των οικονομικών, ασφαλώς ο Γιάννης Αναστασίου, ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος, δύο επιλογές μου πριν έρθει ο Νίκος Νταμπίζας, είναι και η Αθηνά Μπαλωμένου στα νομικά. Τότε δεν υπήρχε τίποτα χωρίς να έχω την εμπειρία. Έχει πολλά στελέχη η ΠΑΕ. Κάποιοι αποχώρησαν είτε γιατί ήταν πολύ ακριβοί είτε γιατί δεν ήθελαν. Έχουν παραμείνει ο Γιώργος Στάμος, ο Άλκης Παπαντωνίου, πολλά νεότερα παιδιά».


























ΕΡΩΤ Εκείνη η απόφαση ήταν η πιο δύσκολη γιατί επηρέαζε όλη την υπόλοιπη ζωή σας;

«Ναι, όπως και την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Εγκατέλειψα για 12-18 μήνες τα πάντα. Τώρα τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα και μπορώ να παρακολουθώ και άλλες δραστηριότητες».

ΕΡΩΤ:Πότε αισθανθήκατε ότι πατήσατε στα πόδια σας;
«Πριν ένα χρόνο περίπου».

ΕΡΩΤ Παραλάβατε αυτή την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Η μόνη λύση ήταν μία μνημονιακού τύπου πολιτική;

«Τι θα πει μνημονιακή πολιτική; Εάν εννοούμε ότι δεν μπορούμε να ξοδεύουμε περισσότερα από όσα βγάζουμε και δεν μπορώ να δανείζομαι, τότε ναι. Πού θα κατέληγε ο δανεισμός; Σε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα…».

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ!)

ΕΡΩΤ.Παρ’ όλα αυτά έχουν γίνει δανεισμοί τους οποίους έχετε αναλάβει εσείς να αποπληρώσετε.

«Ναι, αλλά όχι τραπεζικοί. Πάντοτε όταν κάνεις κάτι πρέπει να παίρνεις την ευθύνη. Και εγώ έχω πάρει την ευθύνη όσο περνάει από το χέρι μου να διασωθεί ο Παναθηναϊκός»






















ΕΡΩΤ.Αυτή τη στιγμή πού θα λέγατε ότι βρίσκεται οικονομικά η ΠΑΕ;

«Είναι καλύτερα από πέρυσι. Και πολύ καλύτερα από πρόπερσι. Και χειρότερη από ό,τι θα είναι του χρόνου. Φέτος θα έχουμε πάλι καθαρό πιστοποιητικό. Δεν τίθεται θέμα βιωσιμότητας. Πάμε καλύτερα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τις υπερβάσεις για να τα καταφέρουμε. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει. Ακόμα δεν έχουμε λύση ολοκληρωτικά το πρόβλημα.

ΕΡΩΤ Έχει περιοριστεί ο κίνδυνος».Τι εννοείτε με τον όρο «υπερβάσεις»;

«Όταν έχεις μία “τρύπα”, για παράδειγμα, 10 εκατ. ευρώ και δεν μπορεί κανείς να δώσει περισσότερα απ’ όσα έχει δώσει, εκεί πρέπει να βρεις καινούργιους δρόμους».

ΕΡΩΤ Υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στην Ελλάδα του 2015;

«Δεν θα πω ότι πάντοτε υπάρχουν, αλλά όταν προσπαθείς πολύ, βρίσκεις ένα δρόμο. Χρειάζεται εμπειρία και εξυπνάδα, αλλά κυρίως προσπάθεια και επιμονή. Είμαστε πιο κοντά τώρα στην τελική τακτοποίηση των θεμάτων. Σήμερα έχουμε μια περιουσία: τους ποδοσφαιριστές μας. Όταν πουλήσαμε τον Μαυρία στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν είχαμε, όμως, άλλη επιλογή. Ή τον Καρνέζη, ο οποίος ήθελε να πάει σε ένα καλύτερο περιβάλλον γιατί έφυγε στη μέγιστη στιγμή της κρίσης μας. Για τα παιδιά μας αισθάνομαι ότι πρέπει να τα προστατέψουμε. Έχω πατρικά συναισθήματα απέναντι σε αυτά τα παιδιά».«Ο Πατέρας βοηθά με την παρουσία του»
























ΕΡΩΤ Ο κόσμος έχει συνηθίσει το μεγαλομέτοχο που βάζει συνέχεια χρήματα, γι’ αυτό δυσκολεύεται να δει πώς ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στην εκμηδένιση του χρέους. Προφανώς εδώ υπάρχει ο Αλαφούζος που έχει βοηθήσει, βάζοντας λεφτά. Οι περίφημοι φίλοι του Παναθηναϊκού που βοηθούν, υπάρχουν ή στην πραγματικότητα είστε... μόνος σας;

«Υπάρχουν. Όταν άνθρωποι βάζουν ή δανείζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, μόνο ευχαριστώ μπορεί κανείς να τους πει γιατί δεν έχουν υποχρέωση να το κάνουν. Δεν μπορώ να πω “γιατί δεν έβαλες παραπάνω...”. Υπάρχουν και άλλοι που είναι εδώ και βοηθούν με την παρουσία τους. Όπως ο Νίκος Πατέρας, που όποτε τον ρωτήσω κάτι είναι πρόθυμος να μου δώσει απάντηση ή όποτε σκέφτεται κάτι που μπορεί να βοηθήσει, με παίρνει τηλέφωνο. Δεν είναι όλα μόνο χρήματα αλλά και σκέψη»

ΕΡΩΤ .Έχετε επαφές και με άλλους πρώην μετόχους; Μιλάτε με τον κ. Βαρδινογιάννη; Με τον κ. Βγενόπουλο;

«Με τον κ. Βγενόπουλο μπορεί να βρίσκομαι μια φορά τον χρόνο. Με τον κ. Βαρδινογιάννη μια φορά στα δύο χρόνια».

ΕΡΩΤ Είχατε προαναγγείλει ότι θα δημοσιοποιούσατε έναν τρόπο για να βοηθήσουν επιφανείς Παναθηναϊκοί την ομάδα οικονομικά. Γιατί δεν προχώρησε αυτό;

«Μα έγινε μέσω του ομολογιακού δανείου που ξεκίνησε. Και υπάρχουν. Εκεί έχουμε βοήθεια».

(ΠΡΟΣΟΧΗ!!!)

ΕΡΩΤ Υπάρχει και κόσμος που βλέπει δανεισμό και σκέφτεται ότι έτσι υποθηκεύεται το μέλλον του Παναθηναϊκού;

«Δεν έχουμε τραπεζικά δάνεια. Εκμεταλλευόμαστε τα έσοδα που έχουμε. Κάνουμε προεισπράξεις από χορηγούς, πωλήσεις. Είναι μία ταμειακή διευκόλυνση. Το κάνουν όλες οι επιχειρήσεις. Αυτό σου αυξάνει μία φορά τον δανεισμό, αλλά με την προϋπόθεση ότι αυτά γίνονται κάθε χρόνο και ανακυκλώνεται ο δανεισμός, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχει ούτε ένα δάνειο ο Παναθηναϊκός που να χρωστάει κάποια εκατομμύρια σε μια τράπεζα και να πρέπει να τα αποπληρώσει σε κάποια χρόνια. Δεν είχε ο Παναθηναϊκός κανένα δάνειο χωρίς αντίκρισμα συγκεκριμένων εσόδων που θα το αποπλήρωνε»

ΕΡΩΤ..Πόσο πίσω πήγε οικονομικά την ομάδα ο αποκλεισμός από την Ευρώπη;
























«Θα είχαμε 2-2,5 εκατ. ευρώ ακόμα και δεν θα μας κακοφαινόταν. Εκ των υστέρων μπορεί να ήταν καλή η εξέλιξη γιατί μας άφησε να συγκεντρωθούμε σε κάτι που χτίζαμε».Ποιο είναι το πλάνο εκμηδένισης του χρέους;

«Σε μία διετία από σήμερα το χρέος θα έχει εκμηδενιστεί. Με την προϋπόθεση ότι θα είμαστε στο Europa League. Εννοείται ότι εάν μπούμε όμιλο Champions League ξεχρεώνουμε άμεσα. Ότι δεν έχει τελειώσει η περιπέτεια δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε καλά».

ΕΡΩΤ Το άνοιγμα;

«Να διευκρινίσουμε κάτι. Στο σύνολο των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού είναι όλα τα χρόνια συμβολαίου ενός παίκτη. Για παράδειγμα, του Μπεργκ. Αυτό δεν μας ενοχλεί άμεσα. Είμαστε και σε κακή περίοδο ως χώρα. Εάν είχαμε παραπάνω έσοδα ως ΠΑΕ, της τάξεως του 30-40%, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Θα παίρναμε μια ονοματοδοσία για το γήπεδο, θα πουλάγαμε περισσότερα διαρκείας και απλά εισιτήρια, θα μπορούσαμε να πουλάμε περισσότερα εισιτήρια φθηνά για όσους δεν έχουν χρήματα...».«Λάθος ο χρόνος της μεταγραφής Μπούρμπου»

ΕΡΩΤ.Είχατε πει στην κουβέντα σας με τους οργανωμένους, τον Μάιο του 2014, ότι η ομάδα ξεκινάει από άλλο επίπεδο τη σεζόν 2014-'15. Επομένως θα σας στεναχωρήσει οτιδήποτε λιγότερο

Εάν είχαμε παραπάνω έσοδα ως ΠΑΕ, της τάξεως του 30-40%, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Θα παίρναμε μια ονοματοδοσία για το γήπεδο, θα πουλάγαμε περισσότερα διαρκείας και απλά εισιτήρια, θα μπορούσαμε να πουλάμε περισσότερα εισιτήρια φθηνά για όσους δεν έχουν χρήματα...».«Λάθος ο χρόνος της μεταγραφής Μπούρμπου»

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Είναι σαφές ότι παίζονται τεράστια πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια.

Σκέτη απάτη είναι ότι ο Ηρακλής είχε χρέη 490 εκατομ ευρώ!Από που;Ποιός;Γιατί; Προφανώς εικονικά είναι όλα γιατί ο Ηαρκλής έχει τεράστια ακίνητη περιουσία και τεράστια ιστορική διαδρομή....Η διάλυσή του θα κάνει πολλά κοράκια να χορτάσουν.Μετά το "επαγγελματικό ποδόσφαιρο του 1979 τα κόλπα έγιναν χοντρά.Οι ομάδες αποκόπηκαν απο τις ιστορικές τους έδρες,καταβλήθηκε προσπάθεια να γίνει το αντίθετο από Ρεάλ,Μπαρτσα,Αγιαξ,Μπάγερν ,Σελτικ,Μάνστεστερ,Αρσεναλ κλπ Εκεί συσπειρώνουν το λαϊκό στοιχείο και μετρούν δεκάδες η εκατοντάδες χιλιάδες μέλη.Στην Ελλάδα κάνουν ο,τιδήποτε να φύγουν τα μέλη. Η κρατική εξουσία μπήκε στις ομάδες βίαια με τη Χούντα και τις διέλυσε.Αυτή τη διάλυση συντηρούν επιχειρηματικά συμφέροντα,τα οποία όμως στην Ελλάδα είναι κυρίως κρατικοδίαιτα.

Μέρος αυτού του παιχνιδιού είναι όσα συμβαίνουν σήμερα στον ΠΑΟ...

ntokoumenta.gr/

on 12:55:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.