loading...

Ακούστε την δυνατή συνέντευξη της Θεοδωροβίας Πλακά σε ραδιοσταθμό της Αυστραλίας



Το κληρονομικό χάρισμα που έχει λάβει από τον Ήρωα πατέρα της και έχει να κάνει με τις  Αξίες της,τούςΑγώνες της,τα Πρέπει της,την Πατρίδα μας,την Θρησκεία μας,την Οικογένεια και την Αξιοπρέπεια, αποτελούν τον Ισχυρό,Δυναμικό, Μαχητικό με κότσια και τσαγανό Χαρακτήρα, της  Ελληνίδας που τόλμησε να τα βάλει με το σάπιο σύστημα,κάνοντας το καθήκον της ως δημόσιος υπάλληλος.
Ο λόγος φυσικά για την κυρία Θεοδωροβία Πλακά,γνωστή σε όλους.
Έχει κυνηγηθεί μανιωδώς από πολιτικούς και ανώτερα στελέχη του δημοσίου και έχει απειληθεί όσο άλλος κανείς,αλλά δεν κολώνει πουθενά,ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.
Έχει πολλές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΚΡΥΦΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ στα μανίκια της.
Έφτασαν στο προκλητικό ΑΔΙΚΟ σημείο οι Συριζαίοι, μετά από 25 χρόνια υπηρεσίες της στην Γ.Γ.Αθλητισμού, να την αποτελειώσουν,να την ΔΙΩΞΟΥΝ εκδικητικά,αφήνοντας μέσα τους καταχραστές και τους παράνομους σύμφωνα με αποδείξεις,Πορίσματα και στοιχεία που έχει δημοσιεύσει η ίδια και έχουμε δει και δημοσιεύσει κι εμείς στην ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ.
Αυτοί που θα έκαναν ΚΑΘΑΡΣΗ,επιλέγουν που την κάνουν με πολιτικές σκοπιμότητες.
Το δίκιο όμως και η αλήθεια δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ.
Η δικαιοσύνη ελπίζουμε να την δικαιώσει σύντομα και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Ακούστε την φωνή της που έφτασε στην άλλη άκρη ,στην μακρινή Αυστραλία!
Ακούστε την προσεκτικά, γιατί αυτές οι φωνές φιμώνονται στην Ελλάδα της αρπαχτής, του μαύρου χρήματος,της ψευτιάς και της κομπίνας.
Έχει καταγγείλει τόσο κόσμο στην δικαιοσύνη, που σίγουρα όλοι κάποιον γνωστό θα έχουν ανάμεσά τους, για να την μισούν τόσο πολύ, που έπαψαν να την φιλοξενούν σε ράδιο και τηλεόραση στην Ελλάδα!
Το θέμα είναι ότι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που την γνωρίσαμε από τους αγώνες της ενάντια στην διαφθορά ,πρέπει να την ακολουθήσουμε και στην πολιτική, με όποιο κόμμα κι αν κατέβει ενάντια στα Μνημόνια!
Να την βοηθήσουμε να έχει πολύ κόσμο δίπλα της.Να αποκτήσει πολύ Δύναμη.
Αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι από αυτή την κατάντια που ζούμε, η Θεοδωροβία Πλακά, έχει και Δύναμη και Θάρρος και Κότσια και Γνώσεις από πολιτική!

Πρέπει να βάλουμε αυτή την φωνή στην ΒΟΥΛΗ!

Μπράβο Θεοδωροβία,εξαιρετική η συνέντευξη,σε στηρίζουμε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκες στο διαδίκτυο και θα συνεχίσουμε.

Καλή Επιτυχία σου ευχόμαστε σε ότι κάνεις για το καλό της ΕΛΛΑΔΑΣ.
Καλή και γρήγορη Δικαίωση.

Εκ της διαχείρισης της ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ

on 11:13:00 π.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ακούστε την δυνατή συνέντευξη της Θεοδωροβίας Πλακά σε ραδιοσταθμό της Αυστραλίας

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.