loading...

Η ΕΥΠ ΤΥΛΙΞΕ ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!






















Απίστευτοι διάλογοι, μη χάσετε το DOCUMENTO.

 



Λίγες ώρες μετά την διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα ο Κώστας Βαξεβάνης στο DOCUMENTO αποκαλύπτει απίστευτες συναναστροφές και απίστευτου ήθους διαλόγους μεταξύ ανθρώπων της εξουσίας και του υποκόσμου.
Μεταξύ ανθρώπων που είναι στη Βουλή, στα γραφεία ΔΙΚΑΣΤΩΝ, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, στη Μητρόπολη Σύρου-Τήνου και στα εδώλια, κατηγορούμενοι για εκβιασμούς γύρω από χρυσό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε την "καραμανλική" Κατερίνα Παπακώστα γιατί ζήτησε απο τον Αδωνι Γεωργιάδη ουσιαστικά να είναι κόσμιος στη Βουλή και στην αντιπαράθεσή του με τον "Καραμανλικό" Πάνο Κάμμένο.
Πολλοί απόρησαν για την επιλογή Μητσοτάκη να στηρίξει τον Αδωνι και να φτάσει μέχρι τη διαγραφή της Παπακώστα.























Διαβάζοντας τους διαλόγους που φέρνει στη δημοσιότητα ο Κώστας Βαξεβάνης δεν έχει κανείς πια απορίες.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή μια "γυναίκα" της παρέας, η οποία δεν διστάζει να χρησιμοποιεί τις χυδαιότερες των λέξεων "ετσι για την κουβέντα".
Οι διάλογοι έχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ, η οποία, όπως σας είχαμε ενημερώσει έχει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα ...μαγνητοταινιών για σκάνδαλα που δεν έχουν βγεί ακόμα.

























Κεντρικό πρόσωπο στους διαλόγους είναι λόγω της θέσης του ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, για τον οποίο ο φρουρός του επαίρεται οτι είναι "κολλητός" ενός απο τα κεντρικά πρόσωπα στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.
Μπορεί να λέει μπούρδες ο φρουρός αλλά:























1.Παραμένει ακόμα φρουρός, άρα;
2.Η απαγωγή δεν έχει εξιχνιαστεί πλήρως και τα εκατομμύρια ευρώ των λύτρων δεν έχουν βρεθεί.Αρα;
Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου, για τον οποίο γίνονται αναφορές σε σχέση με τον χρυσό (προέρχεται μήπως απο τα Τάματα-αφιερωματα στην Παναγία;) και παλαιότερες ιστορίες.

Οι συνομιλίες γίνονται αν αγνοία του, αλλά τον εμφανίζουν με τον χυδαιότερο τρόπο.






























Εξίσου σοβαρές είναι οι αναφορές σε υπαλλήλους του Υπουργείου Δικαιοσύνης και στον "πρωθυπουργό της Πελοποννήσου", δηλαδή τον γνωστό και μη εξαιρετέο Τατούλη.

O κ.Αυγενάκης με δήλωσή του βεβαιώνει ότι θα δώσει απάντηση μέσω της Δικαιοσύνης στην εφημερίδα, αλλά αυτά "μας τα είπαν κι άλλοι" στο παρελθόν. Θυμίζουμε ότι μέσω της Δικαιοσύνης έλεγαν ότι θα απαντήσουν ο Ακης, ο Γιάννος, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος κλπ.
Πολιτικοί, όπως ο κ. Αυγενάκης πρέπει να δίνουν άμεσα συνέντευξη Τύπου και να απαντούν ζωντανά στις ερωτήσεις, αφού πρώτα έχουν δημόσια απομακρύνει τον φρουρό τους, ο οποιος αναφέρει τα περί "κολλητού" με τον καταδικασμένο για την απαγωγή.

























Το ίδιο κάνουν και Μητροπολίτες, δηλαδή αυτό θα έπρεπε να έχει ήδη δηλώσει ο σ. Δωρόθεος και στη συνέντευξη να ερωτηθεί για τα σκάνδαλα στη Μύκονο, για τον εκδότη της εφημερίδας TIMES OF KOLONAKI και την δραματική τύχη του στη Δικαιοσύνη αν και έγραφε αλήθειες για τους μιζαδόρους (Πολεοδομία κλπ) της περιοχής.

Φυσικά η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μέσα σε 1-2 ημέρες είτε δίνει η ίδια συνέντευξη Τύπου, ή οι εκπρόσωποί της και εκεί απαντά σε όλα όσα αναφέρονται στους φοβερούς διαλόγους.
Μέχρι να απαντηθούν όλα αυτα δημόσια και όχι με τα τρυκ της προσφυγής στη Δικαιοσύνη, ώστε να ξεχαστούν εν τω μεταξύ, προφανώς θεωρούμε ότι δεν μπορούν να διαψευστούν με ακλόνητα στοιχεία.

Μην χάσετε λοιπόν το DOCUMENTO,
Οι φοβεροί διάλογοι αναφέρονται σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που είχε κάνει το περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη το HOT DOC για το χρυσό της Εκκλησίας κλπ.





























Στο ρεπορτάζ και ο επικεφαλής της φρουράς της Ντόρας σε διαλόγους ανάλογους.
























Ο Πάνος Καμμένος με ανακοίνωση του Κόμματός του μεταφέρει το βάρος των εξηγήσεων στη σωστή του βάση, δηλαδή στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

ntokoumenta.g

on 11:55:00 π.μ.. Filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

1 σχόλια for Η ΕΥΠ ΤΥΛΙΞΕ ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

  1. Έχω ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων δανείων που κυμαίνονται από 5000 € έως 1.000.000 € σε κάθε σοβαρό πρόσωπο που θέλει αυτό το δάνειο. 3% επιτόκιο ανά έτος ανάλογα με το ποσό που δανείστηκε. Μπορείτε να εξοφλήσετε από 3 έως 25 έτη κατ 'ανώτατο όριο, ανάλογα με το ποσό που δανείστηκε. εξαρτάται από εσάς να βλέπετε μηνιαίες πληρωμές. Ζητώ μόνο μια πιστοποιημένη χειρόγραφη βεβαίωση χρέους και επίσης ορισμένα έγγραφα που θα σας παράσχουμε. Εδώ είναι το email μου: vincentfradette15@gmail.com

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.