loading...

Αυγενάκης: Καλοδεχούμενη η προκαταρκτική εξέταση


























Επίθεση στον Πάνο Καμμένο για τον οποίο λέει πως θα πρέπει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη εξαπολύει ο Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με το θέμα των εξοπλιστικών. Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά τονίζει πως ο κ. Καμμένος έχει γίνει καθημερινός "επισκέπτης" στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με τα σκάνδαλα μεγατόνων που βγαίνουν το ένα μετά το άλλο.

"Ασφαλώς και πρέπει να λογοδοτήσει, διότι την ώρα που άρχισαν να αποκαλύπτονται οι "αυταπάτες" και τα "μέτρα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ", η Κυβέρνηση έχοντας εκ δεξιών της τον συναρχηγό Πάνο Καμμένο, υπέγραφε ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ καταβάλλοντας μάλιστα άμεσα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, χρήματα του ελληνικού λαού, για να εκσυγχρονιστούν πέντε "σαπάκια" δηλώνει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας από τη ΝΔ ο κ. Αυγενάκης τονίζει πως τέτοια πρόταση έχει καταθέσει ο ελληνικός λαός, απλά, όπως λέει, κυβέρνηση και βουλευτές, έχουν κλείσει τ΄ αυτιά τους και χωρίς τσίπα συνεχίζουν το καταστροφικό έργο τους.

Όσον αφορά την προκαταρτική εξέταση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου σχετικά με τις συνομιλίες που του αποδίδονται με πρόσωπα που εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις, ο Γραμματέας της ΝΔ τη χαρακτηρίζει καλοδεχούμενη προσθέτοντας πως αναμένει από τη δικαιοσύνη να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά σε υποθέσεις του κ. Καμμένου, που όπως λέει δεν είναι και λίγες. "Από εκεί και πέρα, στα όσα με εμπλέκει το παρακράτος Τσίπρα-Καμμένου-Βαξεβάνη έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά. Έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη και θα φθάσω μέχρι τέλους. Δε θα τη γλιτώσει ο κ. Βαξεβάνης. Θα λογοδοτήσει για την αθλιότητα" δηλώνει χαρακτηριστικά διαψεύδοντας πληροφορίες πως ο ίδιος είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο της παραίτησης. "Τέτοια δώρα στους "ψευτολεβέντες" του Τσίπρα και του Καμμένου δεν θα κάνουμε. Και ασφαλώς, όπως αντιλαμβάνεστε από αυτή την σκευωρία δεν ήμουν εγώ ο στόχος της επίθεσης, αλλά το μέσο για να χτυπήσουν τον Πρόεδρο της ΝΔ. Εδώ έχουμε μια εφημερίδα η οποία ουσιαστικά καθοδηγείται από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου και η οποία έχει επιτεθεί με αλλεπάλληλα συκοφαντικά δημοσιεύματα -πρώτ' απ' όλα- στον Πρόεδρο της ΝΔ και κατ' επέκταση σε μια σειρά στελεχών" είπε χαρακτηριστικά ενώ για τα σενάρια περί αντικατάστασής του κάλεσε όσους ενδιαφέρονται για τη θέση του γραμματέα να κρατήσουν την όρεξή τους για μετά το 12ο τακτικό συνέδριο τον επόμενο χρόνο, όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος.

"Την ατζέντα στη ΝΔ, τη διαμορφώνει ο πρόεδρος και τα όργανά του κόμματος. Δεν τη διαμορφώνει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε φυσικά τα φερέφωνα των υπόγειων του Μαξίμου" δηλώνει.

Σχολιάζοντας την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει το μέρισμα της κυβέρνησης ενώ πέρυσι το είχε καταψηφίσει, ο κ. Αυγενάκης τονίζει πως η ΝΔ πρότεινε εξαρχής το μέρισμα να αξιοποιηθεί για τη στήριξη των μακροχρόνια ανέργων, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κράτους. Παρόλα αυτά, όπως λέει, η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει τη διανομή του έκτακτου επιδόματος, καθώς αποτελεί μια ελάχιστη ανακούφιση στους πολίτες τους οποίους η ίδια η Κυβέρνηση έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Απαντώντας σε ερώτηση για το επικείμενο συνέδριο της ΝΔ ο κ. Αυγενάκης τονίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει για άλλη μια φορά, τις πόρτες του Κόμματος σε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες, για να αποδείξει ότι το κόμμα διαθέτει και σχέδιο, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό για να το υλοποιήσει, και, παράλληλα, μέσα από τον προσυνεδριακό διάλογο, η ΝΔ εξειδικεύει τις θέσεις της για μια σειρά από κομβικά ζητήματα. Στο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων διαμορφώνουμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα που θα στεγάσει τις ελπίδες και τα όνειρα όλων των Ελλήνων.

Τέλος, όσον αφορά την τραγωδία στη Μάνδρα ο κ. Αυγενάκης τονίζει πως δεν είναι ώρα για να καταλογιστούν ευθύνες γι' αυτήν την ανείπωτη τραγωδία και βέβαια να σταματήσουν οι δικαιολογίες περί κλιματικής αλλαγής. "Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ' όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν. Η πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει το ταχύτερο δυνατόν κάθε δυνατή στήριξη. Δεν θα ήθελα να σκεφτώ τι θα έλεγε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ εάν βρισκόταν αυτός στην αντιπολίτευση και εμείς στην Κυβέρνηση, εάν είχε συντελεστεί μια τέτοια τραγωδία" δηλώνει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

topontiki.gr

on 2:26:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Αυγενάκης: Καλοδεχούμενη η προκαταρκτική εξέταση

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.