loading...

Αλιβιζάτος: Όλοι αύριο στις κάλπες για να επιβεβαιώσουμε ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ

























Ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος απευθύνει πρόσκληση για ευρεία συμμετοχή και στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα στη προοδευτική παράταξη.

Μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ επισημαίνει την ανάγκη στις αυριανές εκλογές «να επιβεβαιώσουμε με τη ψήφο μας το ιστορικό γεγονός που εμείς δημιουργήσαμε την περασμένη Κυριακή. Η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της από Δευτέρα».

Ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας αναφέρει ότι «η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε 982 εκλογικά τμήματα σ' όλη την επικράτεια και σε 22 στο εξωτερικό , από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Η διαδικασία θα είναι απλούστερη γιατί δεν συμπληρώνουμε αίτηση, ούτε καταβάλουμε τα 3 ευρώ. Έχουμε λάβει και πάλι όλα τα απαραίτητα μέτρα για να είναι η ψηφοφορία αδιάβλητη. Αυτή τη φορά:

-Ψηφίζουν μόνο όσοι ψήφισαν στις 12 Νοεμβρίου

- Μπορεί κάποιος να ψηφίσει, όπου διευκολύνεται, σε διαφορετική πόλη, σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα από εκείνο που ψήφισε την περασμένη Κυριακή

- Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο »

Και ο Νίκος Αλιβιζάτος καταλήγει: «Ανεξάρτητα από ποιον/ά συγκεκριμένο υποψήφιο/α υποστηρίζει, ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ , γιατί μόνο έτσι η μοναδική λάμψη της προσέλευσης 210.000 συμπολιτών μας στις κάλπες τη περασμένη Κυριακή θα διατηρηθεί ολοζώντανη».

topontiki.gr/

on 11:46:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Αλιβιζάτος: Όλοι αύριο στις κάλπες για να επιβεβαιώσουμε ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.