loading...

ΓΑΛΑΖΙΑ Η ΘΗΛΙΑ NOVARTIS ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...

















 Ποιοί αποκάλυψαν τις δωροδοκίες από το καλοκαίρι του 2016.

 


ΠΡΟΣΩΠΑ:

1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

Ο Αντώνης Σαμαράς από το 2004 επανήλθε στο κέντρο της πολιτικής σκηνής με τη Νέα Δημοκρατία, έγινε ευρωβουλευτής, μετείχε στα κέντρα λήψης αποφάσεων, ενεργοποίησε τον ικανότατο πολιτικό του μηχανισμό, ο οποίος ήταν πάντα τόσο καλά πληροφορημένος, ώστε να μην αφήνει τίποτα στην τύχη. Ετσι κατάφερε και έγινε και αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία, και πρωθυπουργός, ενώ πάντα ο ίδιος και ο περίγυρός του είχαν οικονομική άνεση. Αυτή η άνεση του έδινε και του δίνει τη δυνατότητα να είναι πάντα και έγκαιρα και καλά πληροφορημένος για όσα συμβαίνουν και πολύ περισσότερο για όσα τον αφορούσαν και τον αφορούν.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Κατέθεσε άμεσα πολυσέλιδη μήνυση εναντίον Τσίπρα-Παπαγγελλόπουλου και Εισαγγελέων με λεπτομερή εξιστόρηση των πάντων απο την δικογραφία. Η αμεσότητα μαρτυρεί μηχανισμό που πήρε ταχύτατα, μελέτησε, συνέκρινε, αντέκρουσε στοιχεία της δικογραφίας. Ενας πολίτης στη θέση του θα ήθελε μήνες μόνο να συγκεντρώσει και να μελετήσει τα στοιχεία.

2. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

Ευρωβουλευτής, δημοσιογράφος που εργάστηκε πολλα χρόνια στα πανίσχυρα συγκροτήματα. Στον ΔΟΛ, στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΣΚΑΪ και στην διάρκεια της κυβέρνησης Καραμανλή έλυνε και έδενε στην ΕΡΤ με τις εκπομπές του, τις οποίες πήγε να κόψει, αλλά επανέφερε άμεσα και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σήμερα ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντα άριστα πληροφορημένος για τα εντός και εκτός Ελλάδας. Όνομα και πρόσωπο που τίμησαν με το παραπάνω οι κυβερνήσεις στις οποίες επίλεκτο μέλος ήταν ο Αντώνης Σαμαράς. Αρα δεν είχε το παραμικρό μένος εναντίον τους και εναντίον του.

Ο Κούλογλου (τον έχουμε στην ίδια ακριβώς εκτίμηση με τον Αντώνη Σαμαρά...) έχει σπουδάσει και Φαρμακευτική.

3. ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ

Δικηγόρος. Το 2012 επελέγη από τον Αντώνη Σαμαρά να είναι υποψήφιος στην καυτή Β Αθηνών. Αυτό και μόνο τα λέει όλα για την απόλυτη καλοπιστία του έναντι του Σαμαρά.

4. ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τον έκανε Υπουργό ο Αντώνης Σαμαράς στην κυβέρνησή του. Δείχνει την απόλυτα καλή τους σχέση. Τα βρόντηξε αμέσως από την κυβέρνηση λεγοντας ότι η κυβέρνηση Σαμαρά κοροϊδεύει τον κόσμο και άλλα έλεγε, άλλα τους έδωσε εντολή να κάνουν. Και έκτοτε είναι ο ΜΟΝΟΣ βουλευτής που με ΓΡΑΠΤΑ (ερωτήσεις) καταγγέλλει σκάνδαλα στη Βουλή προς κάθε κατεύθυνση και όποιον και αν αφορούν.
Προσέξτε τον ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρόλο που έχουν αυτά τα τέσσερα πρόσωπα στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Ο Αντώνης Σαμαράς στη μήνυσή του λέει ότι πράγματι υπάρχει ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΩΝ για να προωθεί τα συμφέροντα της Νοβάρτις.

Εχει γραφτεί παλαιότερα ότι ως πρωθυπουργός πήρε στα χέρια την υπόθεση "φάρμακα". Στη μήνυσή του γράφει ότι απο την αρχή δεν υπήρχαν καμία υποψία, καταγγελία και στοιχείο για πολιτικά πρόσωπα και ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 ο κ. Τσίπρας για να δημιουργήσει εντυπώσεις έριξε πολιτικό αίμα στην αρένα. Άρα, εννοεί ότι ήταν ανυποψίαστος για πολιτικούς αυτός, ο τόσο καλά πληροφορημένος πολιτικός, για εμπλοκές πολιτικών. Προφανώς, αν ηταν υποψιασμένος για πολιτικούς θα έκανε το καθήκον του. Δηλαδή καταγγελίες, ερωτήσεις για το ποιοί πολιτικοί, ενδεχομένως και της δικής του κυβέρνησης, εν αγνοία του, έκαναν κάτι επιλήψιμο.

Το πνεύμα της μήνυσής του είναι ότι έπεσε από τα σύννεφα δηλαδή με τη σκευωρία Τσίπρα.

Τα στοιχεία που παραθέτουμε δείχνουν ότι:
1. είτε ο Αντώνης Σαμαράς είναι ψεύτης,
2. είτε είναι απληροφόρητος για τα όσα επι καιρό πριν διαδραματίζονταν ΜΕΣΑ στην Ελληνική Βουλή, στις ΗΠΑ, και στην ΕΥΡΩΠΗ με ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ τα άλλα τρία πρόσωπα που αναφέρουμε. Δηλαδή τους Σαράκη, Κούλογλου, Νικολόπουλο.

Ο υποψήφιος βουλευτής του Αντώνη Σαμαρά, το καλοκαίρι (Ιούλιο-Αυγουστο) του 2016, ερευνά ως δικηγόρος με εντολή συγεκριμένη τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ. Αναγγέλλει το θέμα σε εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου (Κόντρα) και μετά απο λίγο καταθέτει στις ΗΠΑ μήνυση εναντίον της ΝΟΒΑΡΤΙΣ για αθέμιτες πρακτικές, δηλαδή δωροδοκίες κλπ. Σε εκείνη τη φάση δεν εξειδικεύουν τα στελέχη της ΝΟΒΑΡΤΙΣ, τα οποία ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, ο υποψήφιος βουλευτής του Σαμαρά, αν εννοούν και πολιτικούς. Τον Δεκέμβριο του 2016 σε νέα εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο ίδιο κανάλι μιλάει ανοιχτά για τη Νοβάρτις και αναγγέλει θύελλα με αποκαλύψεις δωροδοκιών.

Αμέσως μετά ο Νίκος Νικολόπουλος καταθέτει ερώτηση στη Βουλή, όπου ομιλεί για εμπλοκή ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ προσώπων.
Ιδού η ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Η ερώτηση με αριθμό 2088 στις 16 Δεκεμβρίου 2016 και προσέξτε ιδιαίτερα το ερώτημα υπ αριθμ 4:

Η ΕΡΩΤΗΣΗ















































































Σχεδόν αμέσως μετά,εκείνον τον Δεκέμβριο η ΕΛΒΕΤΙΚΗ τηλεόραση (η Νοβαρτις έχει έδρα στην Ελβετία) κάνει ρεπορτάζ για τις δωροδοκίες της Νοβάρτις και έχει καλεσμένο για συνέντευξη τον τότε Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου, οποίος ΟΜΙΛΕΙ για εμπλοκή και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ προσώπων, προφανώς σε συνέχεια των αποκαλύψεων ΣΑΡΑΚΗ και της ερώτησης ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος είχε φιλοξενήσει σε εκπομπές τον Παύλο Σαράκη και είμαστε και εμείς σε αυτές τις εκπομπές, τότε, για τη Νοβάρτις. Στις 29 Δεκεμβρίου του 2016 ο Νίκος Νικολόπουλος καταθέτει νέα ερώτηση στη Βουλή για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και "τα κάνει κόλαση" καταγγέλλοντας πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, ξέπλυμα χρήματος, υπερτιμολογήσεις φαρμάκων. Μαρτυρίες μαγνητοφωνημένες και βιντεοσκοπημένες κλπ
Ιδού η με αριθμό 2339/29-12-2016 ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ:

Η ΕΡΩΤΗΣΗ:


























































































































































ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Αμίλητος ο Αντώνης Σαμαράς όλο αυτό το διάστημα; Μπορει να μας αποδείξει, αν κάλεσε τον Σαράκη, τον Κούλογλου, το Νικολόπουλο, ανθρώπους με πανεύκολη γιαυτόν πρόσβαση, να τους ρωτήσει, να ζητήσει στοιχεία;
Ή μήπως ήταν απληροφόρητος για αυτές τις εξελίξεις;

Ολα αυτά τα "δικά του παιδιά", μετείχαν σε σκευωρία εναντίον του;
Σε σκευωρία εναντίον του μετείχε και ο Βαγγελης Σέκερης, το στέλεχος της ΖΗΜΕΝΣ, ο οποίος έκανε βαρύτατες καταγγελίες για ανάλογες πρακτικές της ΖΗΜΕΝΣ;
Υπενθυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Σέκερης, γυιός του πανέντιμου ναυάρχου Σέκερη, στελέχους του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κατέθεσε μάρτυρας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ στη Ζημενς καίγοντας Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.
Λεπτομέρεια: Ο Βαγγέλης Σέκερης είναι μπατζανάκης του Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο είχε στενότατες σχέσεις και σήμερα δεν έχει καλημέρα...


on 12:22:00 μ.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΓΑΛΑΖΙΑ Η ΘΗΛΙΑ NOVARTIS ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.